egenskaber af natrium polyakrylat

Natrium polyacrylat , ellers kendt som super-slurper , acryl natriumsalt polymer og blot ASAP , er en super-absorberende polymer ( dvs. det kan opsuge vandet mange gange sin egen vægt ) flittigt brugt i en række forbrugsgoder .

Monomerer


Natrium polyacrylat er en kemisk forbindelse , der består hovedsagelig af kæder gentage strukturelle enheder kaldet monomerer

Polymere Gel .


Natrium polyacrylat krystalliserer som hvidt pulver . Det tager op vand så meget som 200 til 300 gange sin tørre størrelse og svulmer til at danne et polymert gel .

Mechanism


Natrium polyacrylat polymer kan bevare store mængder af vand på grund af det osmotiske tryk ( dvs. flytning af vand gennem en semipermeabel membran ) . Osmotisk tryk som følge af den høje vand koncentration uden en natrium polyacrylat molekyle trækker vand ind i midten af molekylet . Natrium polyacrylatstøv fortsætter med at absorbere vandet , indtil der er en lige vandtryk i og uden for natrium polyakrylat molekylet .

ladede ioner


Natrium polyacrylat er kendetegnet ved anionisk beregning. Det er også den mest almindelige sort af acryl polymerer, der anvendes i industrien .

Toksicitet

Natrium polyacrylat er ikke et giftigt stof , men det kan irritere øjne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.