hjemmelavet tyngdekraft vandfilter

I 1800-tallet , var det naturligt kildevand sikkert at drikke , men i det 21. århundrede , vandløb selv fjerntliggende bjergområder skal filtreres . Ødelæggelse af vores miljø er blevet en konsekvens af udviklingen . Dag , hver vandkilde er potentielt farligt, har så vandfiltre og renseanlæg bliver afgørende for et godt helbred . Da tyngdekraften filtre er økonomisk og effektiv , kan du bygge en selv

Forberedelse af Clay


Da ler ( keramisk) filter kan fjerne 99 . 9 procent af vira og bakterier , og samtidig fjerne faste stoffer og forbedre smag , er de et ideelt grovhed filter . Du får brug for i pulverform ler , fra en keramik producent , og savsmuld fra en tømmer mølle , for at gøre din ler .
Brug en si , fremstillet af vinduet skærm eller myggenet , at støvtætte leret og savsmuld ind i en ensartet partikelstørrelse . Dette vil regulere porøsitet af dit færdige produkt for at sikre en rimelig flow uden at underminere filterets ydeevne .
Bland lige dele af ler og savsmuld i en beholder , og tilsæt vand indtil leret er lidt fugtig og holder sin form , når du kan klemme det gennem dine hænder . Du bør ælte leret , indtil du har fjernet alle luftlommer .

Gøre Pot


Du skal bruge en todelt urtepotte tryk skimmel for at give din ler den ønskede form . Sæt æltet klump i den kvindelige halvdel, og indsæt de mandlige sektion . Skub de to halvdele sammen , indtil de er 1 /4 tomme mellemrum . Adskil forsigtigt halvdele og fjern formede ler . Efter du rense frisk støbte puljen , sætte det i et skyggefuldt sted, og lad det lufttørre for en dag .
Når en dag er gået , overføre puljen til en ovn og langsomt hæve temperaturen til 212 grader F. Dette vil give de fangne vand en chance for at undslippe uden at koge og revner puljen . Når du når 212 grader , hurtigt at øge temperaturen til 1. 650 grader F. Hold denne temperatur i flere timer at koge i gryden , så lad ovnen afkøle langsomt i endnu to timer. Fjern gryden , når du kan klare det med de bare hænder .

Test , Coating og slutmontage


Når puljen er afkølet til stuetemperatur , suge det i vand , og derefter teste den for at se , om strømningshastigheden falder mellem 1 og 2 liter i timen . Du kan gøre dette ved at fylde den med en halv liter vand og timing hvor lang tid det tager at tømme . Hvis det passerer prøven , sæt den til side , indtil det er helt tørt .
tilsættes 2 ml på 32. 000 ppm kolloid sølv til 300 ml renset vand og nedsænkes tørre potten , indtil det er belagt med denne løsning . Sæt den til side , indtil det er tørt , og derefter sætte dem i en plastik spand med en studs på bunden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.