hvad er de skridt at give CPR ?

Genoplivningsudstyr ( CPR ) giver ilt til hjernen og hjertet af et offer , der ikke trækker vejret og ikke har en puls . CPR gives til voksne ved at give cyklusser af 30 brystkompressioner og to redning indåndinger ( 30:2 ) . Brystkompressioner yde direkte pres på hjertet , som hjælper cirkulere blod i hele kroppen , mens rednings vejrtrækning erstatter ilt til offeret .

hjerte, hjerne og andre organer dø hurtigt uden tilstrækkelig blod og ilt omsætning, hvilket gør CPR afgørende for at give en krop, hvad den har behov for en bedre chance for at overleve .

Forberedelse


Må ikke forsinke i at kalde 911 , hvis nogen ikke trækker vejret . Emergency Medical Teknikere udfører automatiserede defibrillatorer , der kan genstarte hjertet med et ryk af elektricitet . Placere opkaldet , før du begynder CPR .

Før du giver hjertemassage , først sikre sig , at ofret ikke trækker vejret og ikke har en puls . Placer to fingre på siden af offerets hals lige under kæben og fornemmelse for 10 sekunder.

afgøre, om patienten trækker vejret ved at placere din kind lige over ofrets mund . Hvis patienten trækker vejret , du kan føle ånde på din hud . Derudover se ofrets brystkasse for at se om det stiger . Se og føle til vejrtrækning i mindst 10 sekunder .

Når du har bestemt offeret er ingen vejrtrækning og ikke har en puls , begynder CPR . Hvis patienten trækker vejret eller har en puls , ikke begynder CPR .

Rescue Vejrtrækning


Forudsat ilt er nødvendigt for at holde ofrets hjerne og væv i live . Når det er muligt , brug af en rednings- maske over patientens mund anbefales at forhindre, spyt bestråling og kontaminering mellem dig og offeret .

Levere ilt til offeret ved at knibe ofrets næse lukket og placere munden over ofrets mund . Blow din ånde ind i offerets mund i omkring et sekund . Gentag dette for en i alt to gange .

brystkompressioner


Når to redning indåndinger har fået , begynder brystkompressioner til at starte cirkulerende blod og ilt rundt i ofrets krop .

Knæl ved siden af ofret og trække op hans skjorte , så du kan se brystet .

Sæt hælen af din højre hånd på midten af ofrets brystkasse , lige mellem brystvorterne . Denne placering giver direkte tryk på hjertet , som er nødvendig for at cirkulere blod . Derefter placere din venstre hånd over din højre hånd , holde hælen på din højre hånd på brystet .

brystkompressioner leveres med overkroppen styrke så dine arme skal holdes lige på alle tidspunkter. Komprimere ofrets bryst nedad , trykke hårdt og hurtigt , så brystet synker under pres .

Giv 30 kompressioner og fortsat presse hårdt og hurtigt , så blodet kan cirkulere . Når komprimeringer er komplette , administrere yderligere to redning vejrtrækninger . Fortsat at yde cykler af tredive brystkompressioner og to redning indåndinger , indtil lægen ankommer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.