hvad er den mest effektive måde at få folk til at stoppe med at ryge ?

Afhængighed af nikotin i sidste ende kan forårsage kræft , emfysem og slagtilfælde . Rygning fører til kosmetiske problemer , som rynker eller gulnet tænder , og kan have en negativ indvirkning på helbredet hos andre mennesker gennem passiv rygning . Der er ingen magisk løsning til at hjælpe folk holder op med at ryge . Venner og familie ofte undrer sig over den mest effektive måde at få folk til at stoppe med at ryge . Den mest effektive måde til at tilskynde nogen til at opgive den vane , er en kombination af uddannelse , medicin og støtte , men selv med denne kombination af behandlingsmetoder , har rygeren at have lyst til at stoppe .

Uddannelse


Uddannelse kan overbevise en ryger , at der er sundhedsmæssige risici for rygning . Dette er en særlig effektiv teknik med teenagere . Undervisningsmaterialer om rygning og dens direkte forhold til lungekræft er ledsaget af fotografier af lungerne forurenet af cigaretrøg er særligt effektive . Billeder af rygning indvirkning på hud og tænder er en anden meget effektiv måde at uddanne en person om betydningen rygestop . Ofte , folk fejlagtigt tror, at det er nytteløst at stoppe efter flere års rygning . Den Surgeon General fra 1990 beretning om rygning , som American Cancer Society bemærker , at 10 år efter man er stoppet, antallet af dødsfald af lungekræft for en person, der holder op med at ryge er omkring halvdelen af satsen for lungekræft for folk , der fortsætter rygning overalt i deres liv . Rygere skal lære, at de ikke behøver at vente 10 år for deres organer til at modtage ydelser , de Surgeon General 's 1990- rapport viser også , at så snart 12 timer efter man er stoppet, kulilte stabilisere til normale niveauer.

Medicin eller nikotinsubstitution


Når en ryger har modtaget undervisning om risikoen for nikotin , kan hun være klar til at prøve at holde op . En metode , som har hjulpet rygere med succes stoppe er nikotin-substitutionsterapi. Med denne behandling er nikotinplastre lagt på kroppen eller nikotin tyggegummi er tygges at hjælpe rygerens krop gradvist at tilpasse sig faldende mængder af nikotin . Læger også vil ordinere medicin til rygere , der kan hjælpe gevaldig i kampen for at holde op med cigaretrygning .

Support


Hjælp rygere undgå steder , hvor de vil blive fristet til at tage en cigaret . Tilskynde dem til at erstatte deres rygning med sunde aktiviteter såsom at gå for at reducere stress og give en erstatning for den manglende handling . Fællesskab deltager støttegrupper er en anden måde at samarbejde med nogen, der forsøger at stoppe med at ryge . Fejrer , når en ryger er stoppet selv for kort tid er en anden demonstration af støtte. Minde dem om , hvorfor han har gjort beslutningen om at stoppe i første omgang vil gå en lang vej mod at hjælpe dem holde op en gang for alle .

nr. Magic pullet


Der er ikke én , magisk pille , der vil straks medføre nogen til at gå fra at være en ryger til at blive en ikke-ryger . Det tager arbejdet med at afslutte en vane som rygning , fordi kroppen er blevet afhængig af det . Ud over at en ryger oensker at stoppe en gang for alle , er uddannelse , medicinsk hjælp og støtte alle de nødvendige komponenter til effektivt at hjælpe nogen til at stoppe med at ryge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.