hvad er en kemo hætte ?

I mange videnskabelige og uddannelsesmæssige karriere , er eksperimenter med kemikalier fælles . Mange af disse eksperimenter , dog frigive skadelige kemikalier i luften , som kan være giftige , hvis de indåndes . " Kemiske emhætter , "også kaldet " kemo emhætter , " reducere denne eksponering og beskyttelse mod røg

Funktion


Kemisk emhætter , også kaldet " kemo emhætter , " er lukket rum med ventilation , der er konstrueret til at fjerne giftige dampe . Typisk ventilationssystemet flytter kemiske dampe til et eksternt område .

Brug


kemo emhætter er mest almindeligt anvendt i laboratoriet miljøer , hvor kemiske eksperimenter udføres . I disse miljøer er mange gentage forsøg typisk gennemført, genererer en stor mængde af giftige materiale, der skal ventileres .

Design


Ud over ventilations røg , skal kemo emhætter også forseglet for at hindre enhver form for kemikalier i at undslippe . Kemo emhætter er også designet til at være robust og holdbar . Det giver dem mulighed for at forblive intakte i tilfælde af ændringer i tryk forårsaget af eksperimenter .

Udstødnings


Udstødningssystemet på en kemo hætte er typisk installeret på taget af en facilitet , der giver gasserne mulighed til at lufte uden skader. Fans er almindeligt anvendt til at opretholde undertrykket , der forhindrer udstødning giftige dampe igen ind i emhætten .

filtrering

Ved anlæg , hvor udenfor ventilation ikke er mulig , kemo emhætter er i stand til at recirkulere udstødningsgas gennem filtre . Disse filtre fjerner skadelige kemikalier , der gør det muligt kemo emhætten , der skal bruges indendørs sikkert .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.