hvad er fordelene ved at donere plasma del af blodet ?

. Medmindre du har en lav tærskel for smerte , donerer plasma er en relativt smertefri procedure , der sætter penge i lommen og samtidig gavne andre

Kompensation


På mange plasma -centre , er donorer kompenseret for den tid, til at gøre deres donation . Når en plasmadonorenheder har fuldført et besøg , en standard plasma procedure kræver lidt mere end 45 minutter at udfylde .

Rapid Replinishment


I modsætning til blod , kan plasma hurtigt genopfyldes hos en donor system efter en plasma . Af denne grund er emner ret til lovligt at donere plasma gang hver to dage i den amerikanske

Life-Saving Potential


Den vigtigste grund til , hvorfor plasma er værdsat , fordi det kan bruges til at skabe medicin samt til at hjælpe ofre, der er involveret i livstruende nødsituationer .

Fysisk Screening


Ved at donere plasma , er en donor opmuntres til at være ved godt helbred . På trods af, at donorerne advares om ikke at fortolke screening resultater som værende afgørende , modtager hver donor en fysisk screening før donere plasma . Disse screeninger er gratis og hjælper til at kontrollere en donors helbred .

Fællesskabet

Donation centre frekventeres af spændende figurer , der spænder fra folk, der er lever for velfærd til universitetsstuderende , der er interesseret i at tjene ekstra penge . Donorer har tendens til at tale med hinanden og med personalet på plasma -centre , mens de venter til donation proces skal være afsluttet , og dermed skabe et unikt fællesskab .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.