hvad er natrium bentonit ?

Natrium bentonit er et naturligt forekommende stof , der anvendes til at forsegle beskidt spildevand laguner , lager og rekreative søer , og byen lavland . Det er en uskadelig substans , fordi den ikke indeholder nogen giftige stoffer eller kemiske tilsætningsstoffer er skadelige for miljøet

Mechanism


Når nedsænket i vand , natrium bentonit dønninger mange gange sin tørre størrelse og danner en naturlig vand-og kemikalie-bevis fugemasse . Det er en omkostningseffektiv og effektiv tætning materiale .

Typer


Bentonit ler er klassificeret i to grupper : natrium bentonit , som har den naturlige tilbøjelighed til hævelse når det er vådt , og calcium bentonit , som kvælder ikke uden tilsætningsstoffer eller kemikalier

Kvalitet


. Kvaliteten af natrium bentonit varierer afhængigt af dybden af mineralforekomst under jorden. Nogle af de meget høje sorteres natrium bentonit indskud findes dybeste i jorden .

Andre Ingredienser


Bortset fra natrium , de øvrige ingredienser natrium bentonit kan indeholde omfatte kaliumoxid , magnesiumoxid , aluminiumoxid , sand og silt .

Brug

Natrium bentonit er en perfekt tætning fra et miljømæssigt synspunkt , fordi det er ugiftigt . Det bruges til at fylde lossepladser og åbne lossepladser for giftigt og farligt affald .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.