hvordan man håndterer en nødsituation

Lad os se det i øjnene , nødsituationer ske for alle på et tidspunkt . Nogle personer virkelig udmærker sig ved at klare akutte situationer , mens andre gange under pres . Hvad adskiller dem ? Hvordan kan du forbedre din krise håndtering færdigheder ? Jeg vil skitsere et par enkle strategier nedenfor
1 .
have en plan . Mens du har den luksus af tid er det en god idé at lave en nødsituation handlingsplan . Detaljer , hvordan specifikke nødsituationer vil blive håndteret det være sig på arbejdspladsen , i hjemmet , på en tur : en livstruende personskade , brand , naturkatastrofer , terror trussel. Definere den rolle, forskellige personalegrupper , selvom det er bare tildele opgaver til familiemedlemmer. Har nødopkaldsnumre og retninger klar . Øve og afprøve planen om at se, hvor godt det virker . Hold hvad der virkede og fastsætte , hvad der ikke gjorde.
2 .
Har forsyninger . Sørg for, at du har det nødvendige forsyninger let tilgængelige . Stock førstehjælp og nødforsyninger i et nødberedskab kit . Hold det på en sikker og let at nå placering

3 .
dig roligt . Vi har alle set de film , hvor en person er ved at blive forfulgt af monstre , zombier , eller psykopater og har for at komme i deres bil for at undslippe . Der er de ; famlede med deres bilnøgler , kan bare ikke synes at finde den rigtige , så ups . . . de slipper dem . På en typisk dag , de ville have noget problem at identificere de rigtige nøgle og frigøre køretøjet i et par sekunder . Det er det pres, som har dem forvirret . Når man står med en nødsituation , altid tage et par sekunder for at samle dig selv og slappe af. De få sekunder vil du tilbringe gøre dette vil give dig mulighed for at være langt mere effektiv .
4 .
Breathe . Dette hjælper dig med at bevare roen. Tag et par lange , langsomme, dybe vejrtrækninger ind gennem næsen og ud gennem munden . Se artiklen : " Sådan Stop en barn fra Græder eller få en person, som er freaking ud at falde til ro Hurtig , "for et eksempel på denne teknik .
http://www. ehow. com/how_5596887_stop-out-calm-down-fast. html
5 .

Tænk . Nogle nødsituationer giver dig kun en brøkdel af et sekund til at reagere ( såsom en bil vrag ) , men de fleste kriser vil give dig mindst et par øjeblikke til at tænke tingene igennem . Klart at definere problemet for dig selv og bestemme , hvad den bedste fremgangsmåde er .
6 .
Act. Når du har besluttet hvad de skal gøre , så gør det samme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.