hvordan man kan genoprette fra svineinfluenza

Da jeg først hørte om Svineinfluenza , jeg aldrig troede , at jeg ville fange den . Jeg troede, jeg ville være en af de heldige , der kunne undgå nogensinde at have det .
Jeg tog fejl . Jeg fangede svineinfluenza . Når jeg havde det , jeg var nødt til at finde ud af at inddrive så hurtigt som muligt .
jeg havde brug for min familie at være sikker , og få mig sund . Dette er hvad jeg fandt at være sandt for min helbredelse
1 .
REST
Desværre tager det hvile til nyttiggørelse . Svineinfluenza virkelig kører dit system ned . Du mister din energi og evnen til at holde op med dit daglige liv . Du skal tillade dig selv at hvile så meget som muligt .
2 .
RENS
Hvis du befinder dig i en husstand med personer , du ikke ønsker at fange din influenza , end sanering er nøglen . Du skal desinficere dine hænder , og holde din mund dækket , når du hoster eller nyser . Overvej iført en maske . Det er bydende nødvendigt at holde din familie sikker og væk fra din kim for enhver pris .

3 .
KARANTÆNE
Selvom det er hårdt, det er det nemmeste for dig og din familie at karantæne dig selv fra din familie . Prøv at vælge et værelse , der er væk fra familien . Dette vil give dig tid til at hvile , og indeholder din bakterier fra dine familiemedlemmer .
4 .
TIME
Svineinfluenza tager restitutionstid . Hvis du lægger ud hvile , eller forsøger at køre dig selv pjaltet , når du er syg , vil du kæmpe din evne til at blive rask . Tag din tid . Det vil tage et stykke tid at få det bedre .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.