hvordan man kan helbrede salmonella i kyllinger

Rapporter af salmonella udbrud som følge af inficerede kyllinger regelmæssigt udarbejde overskrifter og lede aftennyhederne . Når en kilde har været placeret , kan tusindvis af høns blive ødelagt at kortslutte spredning af bakterier, der forårsager udbruddet . Mens udryddelsen stopper en enkelt hændelse angrebets , organer som det amerikanske landbrugsministerium ( USDA ) , offentlig og privat forskning anlæg ved, at den eneste langsigtede løsning på dette problem er at fjerne alle spor af salmonella , før fuglene når ud til offentligheden . Deres forskningsindsats betaler sig

Du skal bruge: .
Radioaktive isotoper
Trinatriumphosphat .


1 .

Efterse og behandle kyllinger inden for få dage efter udrugning og behandle dem igen før fuglene sendt til markedet for at forhindre de fleste af de salmonella fra ledsager kyllinger til slagteriet .
2 .
Indsend kyllinger og andet fjerkræ for radioaktivt kobolt -60 eller cæsium -137 , mens den passerer kyllingerne gennem en afdeling lige før fuglene når frem til slagteriet .

3 .

Chill og dyp hver fugl i et bad af trinatriumphosphat ( TSP ) , før det er slagtet . Dette kemiske har en 95 procent succesrate i hærdning salmonella i kyllinger i forsøg ved den kemiske producenten , Rhône-Poulenc Inc.
4 .
Forbedring opdræt og hygiejne i kylling produktionsfaciliteter så kyllinger vil ikke blive udsat for salmonella bakterier .
5 .
Behandl fjer med bakteriofager ( bakterier spisere ), som er biologisk nedbrydelige og ikke er skadelige for miljøet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.