hvordan man kan kontrollere en elektronisk cigaret batteri

Elektroniske cigaretter er en alternativ kilde til nikotin for nikotin misbrugere . Elektroniske cigaretter arbejde ved fordampe ren væske nikotin ved hjælp af et lithium -ion batteri . Brugeren indånder dampen fra det falske cigaret . Brugeren har behov for at holde batteriet opladet , for at cigaret til at arbejde . Angiveligt , elektroniske cigaretter ikke indeholder kræftfremkaldende stoffer . Men , i henhold til FDA ( se reference 2 ) , de gennemførte forsøg i laboratoriet , som bekræftede tilstedeværelsen af giftige kemikalier og kræftfremkaldende stoffer . Der er i øjeblikket ingen tegn på, at elektroniske cigaretter er sikre .

Du skal bruge:
Batteri
. Elektronisk cigaret .


1 .

Kontroller at se, om lyset på dit batteri blinker . Det betyder, at dit batteri bliver nedslidte og skal lades op snart .
2 .
Lær at genkende den typiske kraft , som du skal inhalere på din elektroniske cigaret . Hvis du opdager, at du har brug for mere magt til at indånde eller at inhalering er svært at gøre , kunne dette være et tegn på at dit batteri skal genoplades .
3 .
Bemærk , om størrelsen af dampe er atypisk . Hvis du bruger en ny patron , men mængden af dampe , du indånder er skrumpet ind , skal du måske oplade batteriet .

4 .
Sæt dit batteri , når du ' re ikke bruger den. Dette er den nemmeste måde at sikre, at dit batteri ikke kører ned , når du forsøger at ryge .
5 .
Overvej at købe flere batterier , hvis du er en storryger . Dette vil sikre, at du altid har et opladet batteri .

gode råd og advarsler • Den typiske tid, det tager et batteri til opladning , kan variere afhængigt af på mærket , men vil generelt ligge mellem to og tre timer .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.