hvordan man kan øge deltagelse i støttegrupper

Støttegrupper bringe folk kæmper med lignende sundhedsspørgsmål. Fra psykiske lidelser til fuld-blæst fysiske sygdomme og tilstande , yde støtte grupper en mulighed for deltagerne at diskutere idéer om coping . Men nogle gange disse grupper lider under dårlig fremmøde , fordi værdien af møderne ikke er tydelig. Stigende deltagelse i støttegrupper er et spørgsmål om øget bevidsthed om koncernens mission og gøre gavn af en sådan gruppe helt klart for omverdenen.
1 .
Form et partnerskab med lokale sundhedsrelaterede organisationer . Fra hospitaler og klinikker til andre støtte grupper , knytte an til organisationer, som har en fælles interesse i din gruppe . Spørg disse faciliteter og lokale læger til at henvise patienter til din gruppe for at få hjælp i forbindelse med behandlingen sundhedsrelaterede emner . Sæt op piloter i sundhedsfaciliteter. Besøg nyligt syge patienter til at yde støtte og invitere dem til at slutte sig til gruppen .
2 .
Opsæt et bord på lokalsamfundet arrangementer . Fordel handouts og andre skriftlige oplysninger til de interesserede i din gruppes mission . Sikre sig hjælp fra flere støtte gruppens medlemmer til at tale en-til-én med mennesker , der holder op med dit bord . Uddel lille nips med navnet på din støtte gruppe på dem , så folk husker hvem du er .

3 .
Annoncer i lokale publikationer . Placer en annonce for at nå dem, som måske ikke ellers vide, at du eksisterer . Må ikke overbelaste annoncen med information blot angive navnet på din gruppe , kontaktperson , telefonnummer , tid, dato og sted for dine møder . Også tilstand mission i gruppen , så folk der er interesserede i at deltage er klar på fordelene ved din gruppe .
4 .
formidle marketingmateriale til gruppens medlemmer . Ord i munden er generelt den bedste måde at sprede budskabet om grupper af enhver art , det er sikkert rigtigt støttegrupper . Spørg medlemmer til at deltage i dine bestræbelser på at øge deltagelsen ved at uddele nogle løbesedler eller postkort til familie og venner fremhæve fordelene ved din støtte gruppen.
5 .

Plan gruppe aktiviteter og udflugter . Opnå interesse fra nye mennesker med en anden tilgang til støtte for grupper med sjove og spændende aktiviteter . Skovture , strand udflugter , museum ture og frokoster er alle sjove og afslappende ventures støttegrupper .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.