hvordan man kan skubbe en kørestol sikkert op en rampe ved dig selv

Del af tilgængelighedsproblemer en kørestolsbruger støder skubber en kørestol på ramper . Kørestol eller handicap ramper er installeret i bygninger og fortove til at give nem adgang for personer med bevægelseshandicap bekymringer, uden at skulle bruge trappen . En regelmæssig kørestolsbruger , ved hjælp af enten en manuel eller el- drevne stol , kan normalt klatre rampen sikkert . Følgende vejledning lærer , hvordan du skubbe din kørestol sikkert på en rampe

Du skal bruge: . .
kørestol


1
Før klatre op ad rampen , sætte Deres anti-dumpere ned i en funktionel stilling . En anti-tippelad er en enhed knyttet til en kørestol , betød at forhindre, at vælter bagover . Hvis du har brug for at afbryde denne enhed inden vi går videre , skal du huske at manøvrere din kørestol grundigt .

2 .
Skub din kørestol ind på rampen. Læner sig frem , som du går op for at forhindre stolen vælter bagover .
3 .
Den anden måde du kan gå op er at bruge momentum . Hastighed op, før du når bunden af rampen , og derefter hurtigt drive stolen i en opadgående bevægelse . Hvis du bliver træt halvvejs , stop og drej din kørestol sidelæns til rampen hældning . Hvile , indtil du er klar til at fortsætte .
4 .

Hvis en håndliste er til stede på den side af rampen , skal du trække dig op ved at trykke på en pushrim , og trække på et gelænder . Hvis to gelændere findes, kan du bruge både til at trække dig op af rampen .
5 .
Nogle mennesker foretrækker at gå op ad rampen baglæns . For at gøre dette , skal du slukke kørestolen rundt . Sørg for, at de bageste hjul er ud for bunden af rampen . Lean tilbage i den skrå , når du trækker i pushrims bagud . Når man når toppen , så tjek bag dig for modkørende trafik , før du tænder rundt og fortsætter fremad .

gode råd og advarsler


 • at bevare din balance , altid huske at læne " op ad bakke " i retning af rampen 's hældning .
 • Når en rampe er for stejl for dig, må du ikke forsøge at klatre selv . Bed om bistand til at forebygge ulykker .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.