hvordan man op med at ryge endelig

Alle har hørt om alle de negative sundhedsmæssige problemer forbundet med rygning , så flere og flere mennesker beslutter at stoppe med at ryge for evigt . Forsøger at stoppe rygning kan være en lang vanskelig opgave, og det er bedst at følge nogle bevist trin . Uanset om du forsøger at stoppe med at ryge af sundhedsmæssige årsager , eller fordi priserne på cigaretter er skyrocketing efter denne enkle how-to , vil hjælpe dig til at ryge for evigt
1 .
afgøre, om dette er en passende tid til at prøve at stoppe med at ryge . Da rygestop er en vanskelig ting for mange mennesker , du ønsker at prøve og starte din vej til rygestop på et relativt stress-fri tid . Folks liv er aldrig helt fri for stress , men det er nok ikke nogen hjælp at forsøge at stoppe med at ryge i tider med kaos , da en masse mennesker røg til at hjælpe med at lindre deres følelser af at være under pres .
2 .

Deltag i en støttegruppe til rygestop . Et skridt til at hjælpe dig realisere dit mål at holde op med at ryge ville være at slutte sig til andre, der prøver at stoppe med at ryge . Udveksle ideer og læne sig op ad andre gruppemedlemmer , som går gennem den samme proces som du er . Du kan finde støtte grupper, online ved at gøre en simpel søgning på nettet . Også kontakte din sundhed forsikringsselskab og spørge dem , hvis de tilbyder enhver gruppe programmer, der hjælper dig med at kvitte smøgerne.

3 .
Rådfør dig med din læge om at komme på medicin for at hjælpe dig holde op med at ryge. I dag er en masse medicin, lægen kan ordinere til at hjælpe dig holde op med at ryge. Ved hjælp af disse lægemidler til rygeafvænning er kun et skridt , men ofte nødvendigt at gøre det til dit endelige mål .
4 .
Undgå din rygerens rutine . Masser af mennesker har en daglig rutine , der bidrager til deres rygevaner . For at stoppe med at ryge finde andre afsætningsmuligheder eller aktiviteter for at besætte jeres sind med tanker ikke om rygning . For eksempel, hvis du normalt går uden for i dit arbejde pause til rygeren -hjørnet prøve at lytte til din iPod i pausen værelse i stedet .
5 .

Fortæl dine venner og familie om dit mål at op med at ryge . Sørg for at informere dine venner og familie om din søgen efter at stoppe med at ryge . Dette er nyttigt, fordi det hjælper dig med at målet om " rigtige " ved at udtrykke det højt . Spørg din elskede til at støtte dig i din rejse til rygestop for evigt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.