nødbruser øjenvaskestationer tjekliste

Emergency øjenvaskestationer , når vedligeholdes ordentligt og placeret , kan gemme synet af en skadet arbejdstager . Af denne grund har OSHA og ANSI sæt strenge retningslinjer for , hvor disse enheder skal installeres såvel som deres ydeevne

Location


Sikkerhedsforskrifter kræver øjenvaskestationer og brusere være tilgængelig for alle medarbejdere , der har risiko for at blive udsat for korrosive materialer . Produktet MSDS ( Material Safety Data Sheet ) vil indeholde oplysninger om ætsende produktets art samt den anbefalede personlige værnemidler ( PPE ) . Hvis det konstateres, ætsende materialer er i brug , skal en nødsituation øjenskyllestation /brus være placeret inden for 50 fod eller et 10- sekunders gang fra den ansattes arbejdsplads . Disse enheder skal være tydeligt markeret og fuldt tilgængelige på alle tidspunkter.

Operation


En øjenvaskestation bør placeres , bør ikke kræve, at skadelidte at fjerne ethvert sikkert enheder . Den øjenskyllestation nær skal være konstrueret på en sådan måde, at en skadet person kan tænde den uden besvær. Vandet i stationen skal fastholdes på et rimeligt temperatur (60 til 95 grader Fahrenheit ) . Der skal være tilstrækkelig volumen til at give en kontinuerlig strøm af vand i mindst 15 minutter . Øjenvandsflasker er ikke en levedygtig erstatning for en øjenvaskestation bør placeres , da de ikke kan levere den nødvendige 15 minutter uafbrudt flow .

Inspektion


Der er to primære typer af øjenvaskestationer , den ledes enhed og selvstændig enhed . En plumbed enhed skal efterses og aktiveres mindst én gang om måneden for at forsikre at det er i god drift orden . En selvstændig enhed bør kontrolleres månedligt og renses ud mindst hver sjette måned . En skriftlig oversigt over disse månedlige inspektioner skal fastholdes på det øjenskyllestation nær . Dette kan gøres ved hjælp af en logbog eller et tag . I begge tilfælde indberetning metode bør være sikret , så det vil være sikker på at forblive på stationen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.