politikker og procedurer for influenza skud for diabetikere

Den amerikanske regering har købt 250 millioner doser af 2009 H1N1 -vaccine i 2009 og de første til at få deres skud var de mest i fare for komplikationer fra influenza . Centers for Disease Control Rådgivende Udvalg for Vaccination Practices ( ACIP ) lavet en politik liste i juli om, hvem der skal modtage den nye H1N1 -vaccine , når den blev tilgængelig . Blandt de børn , gravide kvinder , børnepasning udbydere , og nød-og sundhedsarbejdere var dem med kroniske lidelser , der gør medicinske komplikationer fra influenza mere sandsynlige. Denne gruppe omfatter diabetikere

Procedurer for diabetikere og Flu Shots


Tusindvis står i linjerne i 6 til 8 timer for at modtage deres Svin Flu skud , var det rettet sundhedspersonale til at beslutte , hvem der skal vaccinere først . Oprindelige leverancer af vaccinen var begrænsede . Den politik sikres, at personer med høj risiko medicinske tilstande , har en øget risiko for influenza-relaterede komplikationer , blev behandlet først . Diabetikere er i denne gruppe , fordi influenzaen kan sende dem til skadestuen .

To symptomer af 2009 H1N1 er opkastning og diarré , som årsag til dehydrering og kan føre til livstruende diabetisk ketoacidose ( DKA ) . ACIP , et panel af medicinske og eksperter fra folkesundhedsområdet , skitserede stående procedurer for sundhedspersonale og fagfolk til at følge . De giver mulighed for støtteberettigede sygeplejersker og andet sundhedspersonale ( f. eks apotekere ) , hvor det er tilladt af staten , til at vaccinere patienter , der opfylder nogen af kriterierne. Diabetikere er opført i Procedure 1 c , som er alle med stofskiftesygdomme .

De skærmen for kontraindikationer . For eksempel blev den første H1N1 -vaccine til rådighed i oktober FluMist , en levende svækket influenza vaccine gives som en næsespray . Det er inkuberet i æg og bør ikke gives til diabetikere og andre i kategori 1 c.

En anden metode er at give hver patient en aktuel føderal Vaccine Information Statement ( VIS ) og dokumentere dette i deres journal eller kontor log . Ikke-engelsksprogede skal have en kopi på deres modersmål .

De kan administrere 0,5 mL af injicerbar trivalent inaktiveret influenzavaccine i deltamusklen . Denne vaccination skal registreres i patientens medicinske chart og personlige immunisering kort med dato, type og placering af skud , og deres navn og titel .

De skulle have skrevet nødprocedurer for en ambulance, relateret til vaccinen , og det udstyr og medicin til at reagere . De bør også indberette eventuelle bivirkninger til den føderale Vaccine Bivirkning Reporting System ( VAERS ) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.