sikkerhed tale om en almindelig forkølelse

Bevæbne dig med oplysninger om almindelig forkølelse kan hjælpe med at forhindre dig og dine kære fra at blive syge . Derudover er det vigtigt at kende symptomerne for almindelig forkølelse , og hvordan man afhjælpe dem

Tidsramme


Folk har en tendens til at fange forkølelse i vinterhalvåret , med kraftige stigninger i begyndelsen af efteråret omkring begyndelsen af det nye skoleår , samt når der er væsentlige Vejret skifter i dit område . Men det er vigtigt at vide, at forkølelse kan forekomme på ethvert tidspunkt i løbet af året .

Symptomer


Den symptomer på almindelig forkølelse omfatter hoste , nysen , generelle fysiske smerter , hovedpine , ondt i halsen , løbende næse , og kløende øjne . Det er vigtigt at skelne en forkølelse fra influenza (kort for influenza ) . Influenzasymptomer ligner kolde symptomer, med tilføjelse af feber , mave- spørgsmål ( opkastning og /eller diarré ) og træthed .

Forebyggelse


Der er et par vigtige ting, du kan gøre for at forhindre en almindelig forkølelse . Vask dine hænder ofte , og holde dem væk fra næsen , øjne og mund så meget som muligt . Hvis du er syg , blive hjemme , og hvis folk omkring dig er syg , undgå dem, hvis det overhovedet er muligt

Misforståelser


Der er intet videnskabeligt grundlag for at sige . "foder en kold , sulte en feber . " Også , er en kold ikke er forårsaget af udsættelse for koldt eller dårligt vejr . Almindelig forkølelse er forårsaget af kulde virus kun .

Behandling

En forkølelse bør ikke behandles med antibiotika . Der er ingen kur for en almindelig forkølelse . Symptomerne kan rettes til mindske intensiteten af en kold , men det bedste behandling er at hvile , drikke masser af væske og bruge en luftfugter mens sove .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.