DIY omvendt osmose vandsystem

Omvendt osmose ( RO ) refererer til en metode til behandling af forurenet vand . Det er bevist metode til at skabe store mængder af rent , rent vand . Behandlingsprocessen virker ved at anvende pres på vandet og passage gennem en filtrering membran , der er så minut , når dræning , at det i teorien , det holder bestemte partikler ud af vandet , herunder økologiske , uorganiske , bakterier og andre partikler . Det er meget populært i afsaltning proces , der omdanner havvand til drikkevand

Overvejelser


Test din vandforsyning med henblik på at bestemme mængden og arten af toksiner , den har . Dette er vigtigt, for at du køber et system , der kan håndtere de forurenende stoffer . De fleste af vandet går tabt i omvendt osmose filtrering proces . Virkningsgraden sats er alt fra fem til 15 procent . For hver liter vand , der er filtreret , er det kun 15 procent renset-resten er affald .
RO -systemet skal fungere ved et tryk på 40 psi . Hvis trykket er et problem , kan du vedhæfte en booster pumpe . Hvis det indkommende vand virkelig er uklart , skal du installere en hel-house filter , før du installerer den omvendt osmose system . Området for systemet skal have dimensioner af omkring 18 inches højde med 18 inches bredde og 8 inches dybde . Bedriften tank kan placeres så langt som 30 meter væk .

RO Kit


RO DIY kits er relativt let at samle . Generelt dele af omvendt osmose vandsystemet omfatte fem eller seks fabrik tilsluttet filtre . Filtrene er sat op på en hængende metal boligenhed . Der er også en trykreguleret holdingtank med en kapacitet på 3-6 gallons. Rent vand er gemt i denne beholder , vandet kan dirigeres til en vask eller en vandhane . Du skal bruge en vandhane , slanger , en automatisk afspærring ventil og en nål-piercing sadel eller en standard bold vand foderventil . Ideen er at fodre vandet gennem hvert filter . Vandet er renset i en række trin .

Installation


Installer vandhanen efter at placere din omvendt osmose system og din ferskvand holdingtank i den ønskede steder . Hvis du ikke har en ekstra vask-top hul til at placere det rene vand hane , udskifte vasken vandhane med en, der har en tilbagetrækning sprøjte , så bor et nyt hul til det sprøjtede i vasken eller bordplade . Tilslut vand foderventil til det kolde vand linje . Vær sikker på at placere en vand drypbakken under dit filter array . En trykledningen skal føres fra panden til et værktøj vask . Sørg for at du tilslutte de nødvendige slanger og fittings .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.