HH’er helbredsundersøgelser retningslinjer

Mange sygdomme har en bedre chance for at vende eller øve mindre kaos på kroppen den tidligere de opdages . Det amerikanske Department of Health og Human Services opfordrer borgerne til at have regelmæssige helbredsundersøgelser-undersøgelser og kliniske forsøg-for at lære om de har en sygdom , før symptomerne begynder at vise

Screenings


Ifølge HHS , professionel fagfolk i sundhedssektoren almindeligt skærm til depression , forhøjet blodtryk , kræft og seksuelt overførte sygdomme . Hørelse og syn tests er også almindelige . Hvilke screeninger er færdig generelt afhænger af en patients alder , køn , risikofaktorer og slægtshistorie .

Federal sundhedseksperter anbefaler , at alles body mass index er beregnet til at teste for fedme , som er knyttet til sundhedsmæssige betingelser sådanne som diabetes . Efter at have nået 45 år for kvinder og 35 for mænd , bør kolesterol screeninger ske jævnligt . Yngre patienter kan have for at få regelmæssige kolesterol frasigtet , hvis de ryger , har diabetes , højt blodtryk , eller hvis hjertesygdomme kører i deres familier .

Blodtrykket skal testes hvert andet år mindst . I en alder af 50 , begynder at screene for kolorektal cancer eller yngre , hvis der er en arvelig kolorektal cancer . Diabetes test er foreslået , hvis en patient har for højt blodtryk eller højt kolesterol

Kvinder bør have en mammografi-. test for brystkræft-hvert år eller to efter at have nået 40 år . De bør også have celleprøve til at screene for livmoderhalskræft , gjort hvert år, hvis de er i alderen 21 og 65 eller efter at han blev seksuelt aktiv . Mod osteoporose , generelt knogletæthed test bør starte i en alder af 65 år. Kvinder alderen 60 til 64 , der vejer op til 154 pounds bør overveje at blive screenet for osteoporose . Kvinder aldre 25 og yngre skal screenes for klamydia , hvis de er seksuelt aktive .

Begge køn skal tale med deres læge om at blive testet for andre seksuelt overførte sygdomme som syfilis , gonoré og herpes . Tests for hiv , der forårsager aids bør gøres, hvis patienten er gravid , har ubeskyttet sex med mere end én person , der nogensinde har brugt narkotika nåle , havde en blodtransfusion mellem 1978 og 1985 og beskæftiger sig med andre højrisiko- aktiviteter .

Også ifølge DHHS , bør mænd i alderen 65 og 75 , der nogensinde har røget 100 eller flere cigaretter op til dette punkt skal screenes for abdominalt aortaaneurisme , en opsvulmet blodkar .

DHHS anbefaler en følelsesmæssig sundhed screening for depression , hvis en patient har følt løbende håbløs og trist i to uger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.