akutmedicin procedurer

Ligesom andre nødsituationer , bør enhver organisation har skrevet og forstået akut medicinske procedurer . For en familie , kan dette være så simpelt som en forælder at sørge for førstehjælp og de ældste tilgængelige barnet ringer beredskabstjenester . For en stor fabrik , kan det betyde, uddannet first responder teams og en radio forsendelse til det lokale hospital . Hvorom alting er , enhver plan følger den samme grundlæggende fremgangsmåde

Vurdering Scene


Din plan bør starte med at gøre visse området er sikkert for at reagere personale og en procedure for begge tilfælde . Det kunne også indeholde anvisninger for bekræftelse af sikkerheden i områder, der kan være særdeles farligt ( f. eks zoner af varme , høj spænding eller stråling ) .

Hvem skulle hjælpe ?


Planen skal også klart, hvem der formodes at hjælpe og under hvilke omstændigheder . De fleste grupper omfatter folk, der ønsker at hjælpe , men er ikke kvalificerede til at gøre det . Mange andre også folk, der tror de er kvalificerede , men sandsynligvis ikke. Din plan bør præcisere, specifikt, hvem der er tilladt eller påbudt at træde i at administrere førstehjælp . I mange tilfælde kan det indeholde den procedure, som nogen bliver godkendt .

hvor meget hjælp skal gives ?


Ligegyldigt hvor mange tidligere slagmarken medics du har på jobbet , i de fleste tilfælde er det bedst at vente på fagfolk . Kvalificerede folk kan se til grundlæggende førstehjælp og til at gøre et offer behageligt , men skal generelt holde ud på mere avancerede medicin .

Din procedure bør også omfatte noter om , når det er hensigtsmæssigt at flytte en skadet person . I de fleste tilfælde , er det hensigtsmæssigt at flytte en tilskadekommen , hvis opholdet sat ville resultere i yderligere skade .

Kommunikation


Din plan skal også indeholde klare retningslinier for kommunikation . Dette omfatter real -time kommunikation såsom opfordrer on-site førstehjælp og professionel beredskabstjenester. Det omfatter også tværgående kommunikation , såsom hændelsen rapporter og forsikring procedurer .

Aftermath

Endelig din plan gerne vil beskæftige sig med hvad der sker efter ulykken . Der skal være nogle overvejelser for , hvordan du udskifter den indsats af de tilskadekomne arbejdstager. Du vil også ønsker at medtage skridt til psykologbehandling af personer , der så eller reageret på ulykken , især hvis det var ekstrem eller på anden måde skræmmende . Endelig bør planen indeholde en procedure for vurdering af , hvordan ulykken skete , og hvad der skal tages skridt til at sikre sikkerhed i fremtiden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.