ansvarsområder i løbet af naturkatastrofer

Hvorvidt en naturkatastrofe indtræffer , uanset om det er kendt i god tid ( orkaner , for eksempel ) eller strejker pludselig ( jordskælv , laviner ) , vel vidende, hvad de skal gøre , er vigtigt

Planlæg forud


Hvis du kender en naturkatastrofe kommer , træffe alle nødvendige forholdsregler for at forsøge at mindske omfanget af de skader og snavs . Dette kan omfatte boarding op -vinduer , binde genstande eller bringe væsentlige elementer ned til kælderen .

holde fokus


Husk på, at sikkerheden for mennesker skal komme først. Tænk på naboer , der kan have brug for nogle ekstra hjælp , som de handicappede eller ældre .

Stay Safe


Afhængig af katastrofen , gøre, hvad det tager at blive sikker . Dette kan betyde at flytte til højere jorden , opholder sig indendørs i hjemmet eller på et krisecenter , evakuerer hvis rådes til at gøre det, eller simpelthen at få nedenunder noget robust .

Saml Essentials


Har en bærbar , batteridrevet radio for at finde ud af, hvad der foregår , og en førstehjælpskasse eller katastrofe overlevelse kit . Vær sikker på at have din forsikring oplysninger og andre vigtige dokumenter med hinanden og med dig .

statsstøtte

Når det er sikkert , den lokale regering er ansvarlig for at sende beredskabstjenester , sammen med frivillige organisationer . Delstatsregeringen kan sende nationalgarden og andre organer . Hjælp kan følge fra den føderale regering ( FEMA ), hvis en katastrofe anses for væsentlige .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.