betydningen af at lære CPR

CPR eller genoplivningsudstyr , er en serie af handlinger, der udføres på mennesker , hvis hjerter er holdt op med at slå på grund af hjerteanfald , ulykke eller andre medicinske tilstande . De aktioner, selv kan simulere hjertets slag længe nok til at forbyde uoprettelige skader . Selv om det ikke en kur i sig selv , kan CPR hjælpe en patient opretholde livet indtil akut medicinsk personel er i stand til at gribe ind

pludseligt hjertestop


Pludseligt hjertestop er en af de førende dødsårsager for voksne i USA . Det resulterer i mere end 300. 000 dødsfald årligt. Når CPR udføres korrekt i de første par minutter efter pludseligt hjertestop , er patienter overlevelseschancer forøges væsentligt.

Lay personer, der udfører CPR opfordres til ikke at stoppe processen indtil akut respondenter ankomme og overtage patientens pleje .

Undgå Brain Damage


Når CPR udføres korrekt , det endelige resultat kan likvidere der er forskellen mellem en person med eller uden hjerneskade . Når folk stoppe vejrtrækningen-selv om deres hjerter i sidste ende kan genstartes og vejrtrækning processen genopføres , de har kun et par minutter, før ilt afsavn tager sit præg på hjernen . Udførelse CPR korrekt, kan det hjælpe med at forhindre hjernen i at blive berøvet af hårdt tiltrængte ilt .

Hold vitale organer Alive


brystkompressioner ( nu kendt for at være den mest kritiske aspekt af at udføre CPR ) holder blodet flyder til vitale organer , som kan ellers lukket ned i løbet af hjertestop . I tilfælde, hvor dette sker , kan patienter overlever de første hjertestop , men i sidste ende bukke under for det mislykkede andre organer i kroppen . Mens komprimeringer ikke er lige så effektive som hjerteslag , de er vigtige nok til at holde organer i live indtil patientens hjerte kan genstartes .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.