bivirkninger af methyl 1 testosteron

Methyl 1 testosteron er et supplement , der bruges af sportsfolk og vægtløftere at øge energi og styrke niveau , fremskynde efter-workout nyttiggørelse og fremskynde udviklingen af lean muskelmasse . Selv om det undertiden kan findes i andre lande , har det været forbudt at anvende i USA siden 2004 af FDA (Food and Drug Administration ) . Dette er på grund af flere alvorlige bivirkninger , herunder leverskader , prostata skader , akne og skaldethed . Distribution , besiddelse og brug af methyl 1 testosteron er ulovligt . De, der vælger at bruge dette produkt er at risikere at udvikle alvorlige sundhedsproblemer , dyre bøder og fængselsstraf

Skaldethed


Methyl 1 testosteron er kendt for at forårsage skaldethed . Dette er fordi det fremskynder udviklingen af testosteron til en usikker niveau . Hvis for meget testosteron er til stede i kroppen i en længere periode , kan skaldethed resultat . Undgå denne bivirkning ved ikke at bruge methyl 1 testosteron , og få din testosteronniveauet kontrolleres af en læge , før du bruger ethvert produkt , der øger testosteron i kroppen .

Acne


Brug af methyl 1 testosteron er kendt for at forårsage svær acne . Dette er fordi det hæver testosteron -niveauet i kroppen til et usikkert niveau . Dette bevirker, at kirtler i kroppen til at producere mere olie end normalt , hvilket igen træsko porer i huden , der forårsager akne at udvikle sig. Undgå acne ved badning regelmæssigt , når du bruger ethvert produkt , der øger testosteronniveauet . For små acne udbrud , er der mange effektive over -the-counter behandlinger . I tilfælde af svær akne , skal du kontakte din læge for behandling .

Prostata spørgsmål


Methyl 1 testosteron brug er kendt for at forårsage udvikling eller forværring af prostata problemer . Høje niveauer af testosteron i kroppen kan forårsage prostata for at forstørre . Denne betingelse kan være smertefulde , og kan være ledsaget af vanskelig vandladning . Før du bruger ethvert produkt, som øger testosteron niveauer, så sørg for at få dit testosteron niveau kontrolleres, og en prostata eksamen gennemført . Mænd over 30 år er mest modtagelige for udvikling af prostata problemer .

adfærdsændringer


adfærdsmæssige problemer kan udvikle sig fra brugen af methyl 1 testosteron . Øget angst , aggression , depression og andre psykiske tilstand kan ændre sig. Hvis nogen af disse spørgsmål udvikle , mens du bruger et produkt , der hæver testosteron niveauer , ophøre med at bruge og kontakte din læge så hurtigt som muligt . Personer med allerede eksisterende mentale tilstande bør bruge produkter , der øger testosteronniveauet kun hvis sigte at gøre det af en læge .

Leverproblemer

Methyl 1 testosteron er kendt for i høj grad at øge chancen for at udvikle leverproblemer . Høje niveauer af testosteron i kroppen bevirke, at leveren til at arbejde hårdere , da det er den vigtigste organ er ansvarlig for at fjerne overskydende testosteron fra kroppen . Hvis dette fortsætter i lang nok tid , kan leverskader resultat, og i alvorlige tilfælde kan leversvigt forekomme . Personer med allerede eksisterende sundhedsmæssige forhold, der påvirker leveren , bør undgå at bruge produkter, der øger testosteronniveauet i kroppen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.