blod aluminium niveau testmetode

Blod aluminium niveau prøver finder som regel udføres på dem, der arbejder med eller omkring aluminium på regelmæssig basis . Overskydende værdier af aluminium i kroppen har vist sig at medføre en række sundhedsrelaterede problemer , så et vågent øje med disse niveauer er det vigtigt at bevare et optimalt helbred

Aluminum Risici


Mens lave værdier af aluminium i kroppen er ikke blevet fundet at være yderst skadeligt , kan højere beløb føre til en række alvorlige lidelser . De, der indånder store mængder af aluminium støv på en regelmæssig basis har vist sig at have problemer med nervesystemets funktioner , lunge problemer og knoglesygdomme . Aluminium indtag har også været forbundet med taleforstyrrelser , kronisk træthed , hudlidelser og genital abnormitet . Et link mellem aluminium eksponering og Alzheimers sygdom er også undersøgt , men som i november 202C ingen endegyldige resultater var endnu blevet observeret .

Blood Aluminum Test


Mange medicinske faciliteter er i stand til at måle aluminium i blodet . Aluminium i blodet er normalt testet med en prøve af enten blodplasma ( væsken , der er tilbage efter fjernelse blodlegemer ) eller blod serum ( svarende til blodplasma , men med blod koagulationsfaktorer også fjernet ) .
Før en blodprøve aluminium test , skal du sørge for at informere de medicinske professionelle udfører blod trække af mulige allergier eller tidligere negative erfaringer med at have blod taget . Også underrette de dermed om noget medicin aktuelt anvendes. Disse spørgsmål vil normalt blive bedt den behandlende sundhedsfaglig uddannelse, men sørg for at nævne disse oplysninger , selv om det ikke er spurgt .
Når blodet lodtrækningen er foretaget , en stor gummisnor kan blive fastgjort omkring den øvre underarmen . Huden over det ønskede vene vil derefter blive renset , en nål vil blive indsat , og det vil blive inddraget , når den passende mængde blod er blevet indsamlet . Blodet vil herefter blive truffet , plasma eller serum fjernes fra det , og testen vil blive kørt . Resultaterne vil blive returneret , når testen er afsluttet . Et acceptabelt niveau af aluminium i blodet er noget mindre end 5,41 mikrogram per liter i blod serum eller 6 til 7 mikrogram i blodplasma .

At- Home Aluminum tests


Du kan bruge en række at- home aluminium tests for at bestemme aluminium eksponering . Selv om disse tests ikke kræver normalt blod , men i stedet bruge urin eller spyt , kan de stadig give en god idé af de nuværende niveauer af aluminium . Disse tests generelt tager omkring 30 minutter at gennemføre . En sådan test er tilgængelig på GlobalHealingCenter. com ( se Referencer ) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.