der skabte hånd sanitizer ?

Med dagens stigende bekymring med sanitet og ophold kim -fri , alkohol-baserede hånd sanitizer er en voksende handelsvare. Siden opdagelsen i 1966 af Lupe Hernandez fra Bakersfield , Californien , hånd sanitizer har fortrængt sæbe og vand i stort set alle medicinske faciliteter som en mere sundheds -og hurtigere måde for den enkelte at rense deres hænder og arme på op til 99,9 procent af bakterier .

Identifikation


Hand sanitizers er nogen af det antal produkter, der giver alkohol gennem et gel , skum eller væske i hænderne . til straks at rense dem uden behov for vand og sæbe . Dette er nyttigt , når udendørs væk fra toiletterne eller i tidsfølsomme situationer, hvor det ikke er praktisk at finde en vask . De er også kendt som hånd alkohol og antiseptisk håndvask , og kan findes i medicinske faciliteter og i badeværelserne på flyvemaskiner , samt i fødevarer servicefaciliteter og i offentlige områder såsom supermarkeder og skoler . De mest almindelige mærker , der anvendes på hospitaler , er Avant , Aniosgel 85 * NPC , Sterillium , Desderman og Allsept S.

Historie


Lupe Hernandez læste til at blive en RN , da hun formulerede ideen om, at alkohol kan leveres gennem medie gel til at levere næsten øjeblikkelige udrensning i et miljø, hvor der ikke altid tid til at finde en vask og vask med sæbe og varmt vand . Nogle gange 30 sekunder kan betyde forskellen mellem liv og død i en medicinsk nødsituation . Hun kaldte en opfindelse hotline , som hun fandt på tv og beordrede pakken er nødvendige for at skabe og varemærke hendes idé , og blev kontaktet kort efter at sende det tilbage i.

Misforståelser


Mens hånd sanitizer producenter er i stand til at hævde, at deres produkt dræber 99,9 procent af bakterier , kan dette være vildledende. Disse test rutinemæssigt udføres i et kontrolleret miljø på en glat overflade , hvor i modsætning til vore hænder , er der ingen steder for bakterier at skjule . Desuden er industrielt hånden sanitizer holdt til en langt højere standard end kommercielle desinfektionsmiddel .

Effects


Hand sanitizer fjerner det øverste lag af olie på vores hænder , derfor fjerne gode bakterier samt dårlig . Når dette er sagt , er det en usædvanlig metode til rensning hænder , når tiden er en faktor . Det skal bare ikke være erstatning for sæbe og vand , som vi synes, det er .

Advarsel

Mens hånd sanitizer er til stede i stort set alle medicinske faciliteter , brug af hånden renser i stedet for sæbe og vand er ikke universelt omfavnet af sundheds-og food service myndigheder . Enkeltpersoner er ofte tilskyndet eller kræves af regulering for at supplere brugen af hånden sanitizer med konventionel vask for at opnå optimale resultater . Desuden er der risiko for alkoholforgiftning , hvis en tilstrækkelig mængde der forbruges af et barn .

Overvejelser

Mens juryen er ude på muligheden af hånden sanitizer erstatte vand og sæbe , er der ingen tvivl om, at det har gjort en stor indflydelse på det medicinske samfund og i verden som helhed , hvilket giver en sikker og hurtig måde at rense dine hænder på farten .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.