håndtørrer vs køkkenrulle for at være grøn

Siden håndtørrere startede vist i offentlige toiletter , har folk været diskuterer om de er bedre for miljøet end at bruge papirservietter . Her er nogle af de faktiske omstændigheder, at overveje, når der er grønnere mulighed

Køkkenrulle


Mest papirservietter bruges til toiletter er lavet af genbrugspapir . Der er dog brugte papirhåndklæder ikke genanvendes , men er smidt væk , tilføjer mere affald til deponering og skabe emissioner fra transport af papiraffald .

Håndtørrere


Elektriske håndtørrere har forbedret gennem årene . Original håndtørrere brugte store mængder af energi og var ikke særlig effektive . Moderne håndtørrere spare energi og efterlader hænderne tørrere end før .

Miljøvirkninger


Når alle de miljømæssige omkostninger ved fremstilling af enten papir eller elektriske håndtørrere er oversat til udledninger af drivhusgasser, fælde varmen i atmosfæren , Climateconservancy . org , at papirservietter efterlade en carbon footprint på 56 g drivhusgasser , mens håndtørrere er ansvarlige for 9 g til 40 g udledningen af drivhusgasser. ( Se henvisning 1)

Monetære omkostninger


Køkkenrulle skal hele tiden udskiftes . Fremstilling , forsendelse og fjerne papirservietter på regelmæssig basis kan koste en organisation hundreder eller tusinder af dollars . Håndtørrere sidste i syv til 10 år og kræver minimal vedligeholdelse . Selv om nogle enheder er meget dyre , kan sprede omkostningerne over flere år være mere økonomisk .

Andre valgmuligheder

Den bedste mulighed for at være grøn , er at medbringe egne håndklæder til at tørre dine hænder på , luft-tørre dem eller Tør dem på dine bukser . Disse muligheder er ikke for alle , men vil give den mindste enkelte kulstof-fodaftryk.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.