hvad betyder en tornado ur betyde ?

En tornado ur betyder atmosfæriske betingelser for tornado udvikling og det er muligt en tornado kan udvikle sig. ( Se henvisninger 1 , pg 66 . ) Ofte et kraftigt tordenvejr advarsel forud for eller ledsager en tornado ur

Du skal bruge: .
Fortyndet kaliumpermanganat
. Vand .

National Weather Service


The National voldsomme storme Laboratory ( NSSL ) af det amerikanske National Weather Service ( NWS ) overvåger de meteorologiske forhold og bestemmer hvornår der skal udstede en tornado ur . Skønt beliggende i Norman , OK , det NSSL overvåger strenge vejrforhold for hele landet .

Nummerering System


Den NWS numre tornado ure fortløbende . Hvert år den første udstedte uret vil blive omtalt som tornado se en , den anden som tornado se to , og så videre , i hundredvis . For eksempel , blot tornado se 277 betyder, at det er den 277. tornado , der er udstedt se det pågældende år.

Watch vs Advarsel


En tornado ur betyder , at vilkårene for udvikling af tornadoer . Ved at udstede et ur , giver NWS mennesker i de ramte områder tid til at forberede muligheden for tornadoer . ( Se henvisninger 2 , PGS . 94-95 )

En tornado advarsel betyder, at en tornado er observeret eller underskrift ( krogen ), har vist op på radaren . Ved at udstede en advarsel , fortæller NWS mennesker i det berørte område til at søge sikker ly straks og forblive der , indtil tornado truslen er gået .

Formidling


Den NWS udgivelser tornado ure og advarsler til deres lokale vejrudsigt kontorer ( WFOs ) , politi, brandvæsen og andre beredskab agenturer , tv, radio , vejr hjemmesider , og NOAA vejr radio til umiddelbar formidling . Nogle tv -stationer , som The Weather Channel , også give ure og advarsler via SMS . ( Referencer 2 , PGS . 94-95 og 3 , pg . 76 )

Tage skridt

En tornado ur indberetninger politi, brandvæsen og andre beredskaber agenturerne til at forbedre deres beredskab niveau . Storm spotter grupper kan blive aktiveret . For den brede offentlighed , betyder et ur er det tid at finde den nærmeste stormen husly eller kælderen , og være klar til at gå der , hvis NWS udsteder en advarsel . Det er tid til at samle en lommelygte , tæppe , ekstra batterier , vand og en NOAA vejr radio til at tage til en sikker læ skulle det blive nødvendigt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.