hvad er de funktioner, en halvvejs hus ?

Denne artikel er ment til at hjælpe med at forklare tilstedeværelsen og anvendelser af halvvejs huset i samfundet

Primære funktion


Den primære funktion af en halvvejs hus er at reintegrere dem i inddrivelse tilbage til samfundet .

Beboere


Beboere i en halvvejs hus generelt aksjer en af tre træk : nylig ud af fængslet , kroniske psykiske problemer eller afhængighed af et stof eller stoffer . Beboere er sat ind i hjemmet , så de kan begynde processen med at blive en del af samfundet igen .

Rehabilitering


Mens der bor i en halvvejs hus , beboeren får støtte og bliver overvåget af dem på personale . I tilfælde af nylig udkomne indsatte og stofmisbrugere , er det hensigten at forhindre tilbagefald. For dem med kroniske psykiske problemer , er det hensigten at bevæge sig væk fra en institutionaliseret system med sanitariums , så den Lidende til at forblive i samfundet , mens du stadig få den nødvendige støtte fra dem på personalet.

Sober House


Nogle halvvejs huse Der findes kun for dem i inddrivelse fra afhængighed af alkohol eller andre stoffer . Disse gangen hjem er kendt som " ædru huse . " I modsætning til den traditionelle halvvejs hus, ofte beboere i en sober hus ikke har straffeattester . Personalet på den sobre huset tilbyde støtte til dem , der lider af stofmisbrug , samt et sted, hvor den fastboende kan møde andre som ham selv .

Controversy

Beboere i kvarterer , hvor en halvvejs hus er til stede , vil ofte hæve klager til byen . Har karakter af en halvvejs hus betyder, at de i aflåst får lov at blive integreret i samfundet , men mange medlemmer af samfundet ikke ønsker, at reintegrationen i deres eget nabolag . På grund af denne push-and- pull , er der ofte uenighed når en halvvejs hus er ved at blive flyttet til en ny bydel , på trods af sine humanitære mål .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.