hvad er diatoméjord ?

Diatoméjord , også kendt som Diatomite eller DE er en type af sedimentære bjergarter , der består af bittesmå forstenede organismer kaldet kiselalger . Det har en række funktioner , men er kendt for sin brug som pesticid

Diatoms


Diatoms er encellede organismer , der tjener som føde for andre marine organismer . Når de dør , deres silica skaller samle sig på gulvet i deres levesteder og blive forstenede og danner diatoméjord .

Sammensætning


Diatoméjord er typisk en let farvet ( hvid til grå ) pulver lavet af forstenede rester af kiselalger . Rock typisk kommer knust til et fint pulver, der har kvaliteten af små stykker glas .

steder


Diatoméjord kan findes i stater som Californien , Nevada , Oregon og Washington , men USA også importerer det fra andre kiselgur-producerende lande som Algeriet , Kina , Danmark , Frankrig , Mexico og Rusland .

som pesticid


Et insekt krop opfanger de partikler , der skærer sig gennem insekt beskyttende vokslag , at udtørre den og drab det . Det kan også rive en insekt 's indre organer , hvis det indtages . Diatoméjord er almindeligt anvendt til mange typer af insekter , herunder ørentviste , myrer , silverfish , kakerlakker , snegle , fluer , tæger og væggelus .

Andre anvendelser

Diatoméjord er meget porøs , hvilket giver den brug som et filter for drikkevand , øl , vin og endda swimmingpools . Det er også bruges som kæledyr strøelse , en slibende i tandpasta og polerer , en absorberende til industriel udslip , og isoleringsmateriale i ovne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.