hvad er en gangart overførselsbælte ?

Flytning ældre patienter er almindelig på hospitaler , langtidspleje faciliteter og i hjemmet . Enkelhed , sikkerhed og brugervenlighed har gjort gangart overførselsbæltet lige så meget en del af omsorgsgivende som stetoskop og blodtryksmanchetten

Du skal bruge: .
Varmt vand
. Opvaskemiddel .
Skurebørste .
Haveslange .
Håndklæder .
Grip tape .
Fine-tip markør for ikke-porøse overflader .
Sneskovl .
Broom .
Ice-løsning agent

Beskrivelse


Bevægelsen overførselsbæltet er så simpelt som det lyder-. et bælte med en hurtig løsladelse spænde , der bruges af pårørende til at bistå i bevægelsen af patienten . Det bruges også i terapeutiske omgivelser for at hjælpe patienter, som skal genlære gå , siddende og stående .

Byggeri


Bæltet er primært fremstillet af lærred , nylon eller bomuld bånd , og prissætning starter ved $ 12 for grundlæggende modeller . Da en enkelt omsorgsperson normalt bruger hans eller hendes egen overførselsbæltet at flytte en række af patienterne , har bekæmpelse af infektioner nylig blevet et problem , at indføre brugen af andre materialer , såsom fleksible vinyl . Disse materialer og andre funktioner , såsom bistå håndtag , gennemslagskraft omkostninger i overensstemmelse hermed.

Brug


Der er et par enkle trin til sikkert at bruge overførselsbæltet med en patient :
1 . Forklar patienten , hvad du vil gøre, og hvordan det bælte vil hjælpe med at flytte processen .
2 . Bistå patienten til kanten af sengen eller stolen og lade patienten til at genvinde balancen , hvis nødvendigt.
3 . Ved hjælp af en front fordækt greb fat i bæltet og hjælpe patienten til stående stilling , som patienten bistår med hans eller hendes hænder . Tillad patienten til at genvinde balancen .
4 . Flyt patienten langsomt til den ønskede placering , greb sikkerhedsselen foran ( og tilbage, hvis det kræves) og favorisere nogen svaghed .
5 . Pause foran den nye placering , så patienten til at genvinde balancen .
6 . Bistå patienten til siddende stilling ved hjælp af en front unfair forståelse til forsigtigt at sænke patienten til siddende stilling.
7 . Sørg for, at patienten er komfortabel og stabil . Fjern bæltet .

Tips


Vask dine hænder før og efter brug . Du kan desuden stabilisere patienten ved hjælp af ikke-udskridning hjemmesko eller sokker . Altid forklare procedure til patienten på en klar , enkel måde og gøre det muligt for patienten at hvile eller genvinde balancen når det er nødvendigt .

Oversigt

Bevægelsen overførselsbæltet er en enkel , kraftfuld og sikker metode til transport for både patient og pårørende . Når det bruges korrekt, kan det være et værdifuldt værktøj til flytning og patient rehabilitering .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.