hvad var det værste influenza epidemier ?

En influenzaepidemi registreres , når et stort antal mennesker i et geografisk område kontrakt en sygdom . En influenza pandemi er anerkendt af World Health Organization når et stort antal mennesker er smittet på EU-plan over hele kloden

Navngivning Epidemier <. /h2 > Epidemier får navnet på det land , eller mistænkes land , oprindelseslandet. Moderne videnskab bruger DNA-analyse af influenza cellen til at bestemme stammer og mulige udgangspunkter .

Historic Epidemier


Tidlig epidemier er identificeret ved historiske optegnelser af patienternes symptomer og moderne testning af humant overlevende og lagres DNA-prøver .

Russisk Flu


Den russiske influenza epidemi i 1889 varede i fire år og dræbte mere end en million mennesker i Europa , Latinamerika og Nordamerika .

spanske syge


Den spanske influenza-epidemi i 1918 tegnede sig for mellem 20 og 40 millioner dødsfald . Mens næsten en femtedel af verdens befolkning har indgået aftale om influenza , folk i alderen 20 til 40 var det højeste antal dødsfald , ifølge Alfred Crosby i sin bog , " America 's Forgotten Pandemisk : Influenza af 1918 " .

Asiatiske influenza


Den asiatiske influenza pandemi blev indspillet i 1957 . Forskere mistanke om, at virussen var en mutation fra 1918 influenzastamme kombineret med aviær ( ænder ) influenza . Mindst en million mennesker blev dræbt rundt om i verden i dette udbrud .

Hong Kong Influenza

Den Hongkong-influenzaen , nu kendt som H3N2 -epidemien , dræbte mindst en million mennesker i 1968 . Den virus var et kombineret form af det humane og fugle vira .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.