hvordan man bruger kaliumpermanganat i vandbehandling

Kaliumpermanganat , også kendt som KMnO4 er en kemisk oxidationsmiddel der er almindeligt anvendt til at rense og desinficere fiskedamme og drikkevand . Kaliumpermanganat kan komme i krystal eller pulver form, men det skal blandes med vand før brug for at nedbringe dets giftighed . Ved korrekt fortynding , er kaliumpermanganat bruges til at forbedre kvaliteten af vandet ved at reducere organisk stof og udjævning fisk infektioner . Det bruges også i kombination med vand for at rense ud mad og behandle infektioner .

Du skal bruge:
udvandet kaliumpermanganat
. Vand .


1 .

Brug kaliumpermanganat til at rense lugte forårsaget af organisk stof . Dette stof har egenskaber vides at desinficere urenheder i drikkevandet . Kaliumpermanganat kan ikke bruges i sin reneste form , som det kan være giftige og skadelige , hvis fordøjet .
2 .
Kaliumpermanganat oxiderer jern og magnesium findes i forurenet eller skumle forekomster af vand . Derfor bruger kaliumpermanganat til at rense skadelige mængder af mørkt metal, så det kan reducere ruster i vandrør og opretholde den VVS i grundvandet kloaksystemer .
3 .
Brug en korrekt fortyndet kaliumpermanganat til behandling af fiskebestanden . Et godt fortyndet kaliumpermanganat er effektivt til behandling af fisk patogener og infektioner samt være i stand til at dræbe parasitter, som kan have en negativ indvirkning på de marine befolkning . Vandmængde er ekstremt vigtigt for at opnå en biologisk effektiv behandling . Overvurdering kan have negativ indflydelse fisk .

4 .
opløses kaliumpermanganat i varmt vand for at fortynde den. Behandle hudproblemer som eksem , dermatitis , og hånd og fødder svampeinfektioner . Brug kun i moderate mængder. Med stærkt fortyndet med vand , kan kaliumpermanganat 's antiseptiske egenskaber behandle vulvovaginitis , vaginal trøske , og urin infektioner .
5 .
Rens friske grøntsager og frugter grundigt ved hjælp af fortyndet kaliumpermanganat med vand for at forhindre kolera og andre vandbårne sygdomme .

gode råd og advarsler • Udvis ekstrem forsigtighed , når bruger kaliumpermanganat på fødevarer og i vand . Sin rene form kan være skadeligt, hvis fordøjes .
 • Hold kaliumpermanganat væk fra koncentreret svovlsyre , fordi det kan forårsage en eksplosiv reaktion .
 • Skøn vandmængde nøjagtigt , når du bruger i damme eller andre vandområder, hvor livet i havet bor . Jævnt spreder kemikalier for at forhindre hot spots , eller områder af dammen med store mængder af kemikaliet.
 • Hyppige behandling af kaliumpermanganat kan skade fisk . Vent mindst fire dage før gentage behandlingen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.