hvordan man kan afgøre, om du skal tage H1N1 influenza skud

Her er ting, du skal overveje, inden du ruller op ærmet for at få en H1N1 skud ( Copyright MMIX Jes ) Alle rettigheder forbeholdes .
1 .
afvejes fordele mod risiko for at få denne skudt . Denne influenza synes at være mere skadeligt for unge mennesker, så er voksne i henhold til de anmeldte sager . Der er ingen mulighed for at vide de bivirkninger , der kunne komme fra denne vaccine .
2 .
Overvej at den amerikanske regering har ydet immunitet mod retsforfølgelse for dem , der skabte denne vaccine . Hvis nogen bliver syg , udvikler komplikationer eller dør af at blive injiceret med det dem , der skabte det ikke kan holdes ansvarlig .

3 .
Du skal vide , at vores regering ikke er 100 % sikker på , at dette H1N1 vaccine vil arbejde mod denne influenzastamme . Det har ikke været grundigt testet og kan mutere til en ny stamme .
4 .
ved også, at ældre Voksne måske allerede have nogle immunitet mod H1N1 fra svineinfluenza skød de har modtaget mange år siden . Folk over 50 måske allerede en vis beskyttelse .
5 .

Det er et faktum , at børn med nedsat immunforsvar eller født med en enkelt nyre , er høj risiko og kan lettere få denne influenza . Tal med din læge og søge hans råd om disse sager .
6 .
I forbindelse med din endelige beslutning afvejes kendsgerningerne mod " skræmme taktik " af dem, der er opsat på at du får dette skud . For du gør fordelene ved at tage dette billede opvejer de mulige risici ? Ønsker du at tage disse risici ?

gode råd og advarsler


 • Hvis du er i tvivl om en læger rådgivning bør søges , og vær ikke bange for at få en second opinion Hvis du spørgsmål, diagnose .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.