hvordan man kan bo sikkert , når de handler på sort fredag

Black Friday er dagen efter Thanksgiving . Det er kendt for at være en dag fuld af fantastiske tilbud på næsten alle detailbutik . Men Black Friday har også vist sig at være en smule farligt i de seneste år . Så mens du forsøger at få de fantastiske tilbud på elektronik og alle de nye legetøj, sørge for at du også bor sikker . Følg disse trin for at få en vellykket og sikker Black Friday shopping oplevelse

Du skal bruge: .
tennissko
God nattesøvn .
Almindelig høflighed .1 .
Det første skridt til sikkerhed på Black Friday er at få en god nats søvn natten før. Sørg for at gå tidligt i seng , så du er godt udhvilet og advarsel, når du hovedet ud lyse og tidligt i deres søgen efter de store Black Friday tilbud .
2 .
Kjole i behageligt tøj på Black Fredag. Bære et par gode tennissko eller travesko . Black Friday er ikke dagen for at bære høje hæle . Du ønsker ikke at rejse og falde så sørg for at bære sko , der er komfortable og brudt ind
3 .

Der er normalt store menneskemængder i næsten alle butikker på Black Friday . Må ikke skubbe eller skubbe i mængden . Ingen aftale er værd at få trampet over . Brug almindelig høflighed og med respekt for dem omkring dig . Hvis du er i mængden, og har lyst til det er at komme ud af kontrol forsøger at flytte til siden og fjerne dig selv fra gruppen .
4 .
Hvis nogen ønsker at kæmpe med dig over et emne bare lade det gå . Må ikke være uhøflig over for andre og ikke vælge nogen kampe . Igen ingen aftale er værd at kæmpe over . Black Friday bør være en sjov oplevelse, ikke en vanskelig . Bevar roen og opkræves, og bare nyde din dag .
5 .
Lad folk vide , hvor du skal hen på Black Friday . Fortæl en ven, hvad gemmer du har planer om at gå for . Må ikke bære store mængder af kontanter med dig , i stedet foretage kredit -eller betalingskort .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.