hvordan man kan definere en influenzaepidemi

Influenza er en smitsom luftvejssygdom forårsaget af influenzavirus . De tilfælde kan være mild til svær , og i nogle tilfælde dødsfald kan være følgen . Komplikationer kan sætte ind, især for de ældre , de meget unge , gravide kvinder eller personer med allerede eksisterende helbredsproblemer. Sundhedspersonale er også betragtes som høj risiko . Ifølge CDC ( Center for Disease Control ) , kan influenzaudbrud ske i oktober , men de fleste topper i januar eller senere
1 .
Der skal være tre eller flere bekræftede tilfælde af influenza med henblik på at klassificere din situation som et udbrud . Disse sager er nødt til at ske inden for et spænd på tre dage , i samme indstilling . En børnehave , skole eller fælles arbejdsplads er nogle eksempler . Du vil have at mærke en række personer er forsvundet fra miljø, hvor de normalt tegnede sig for på daglig basis , og der vil være mindst to eller flere lab bekræftede tilfælde af influenza fra samme samles indstilling .
2
Identificer de mennesker , der oplever pludselig , influenzalignende symptomer : en feber på 100 grader eller derover ( 37. 8C ) , hoste og /eller ondt i halsen , løbende næse , krop ømhed . Nogle vil måske også klager over en mangel på energi . Opkastning og diarré er også almindelige symptomer , især blandt børn .

3 .
Ring til din lokale Health Department . De vil hjælpe skimte , om du rent faktisk oplever et udbrud, og lave en " linje liste . " Dette er en form , der angiver navnet på den person ( er ) , der er syge , samt alle relevante oplysninger til deres sygdom . Det omfatter deres alder , køn , når de blev syge , den sidste gang de følte godt , og hvis de er blevet vaccineret . Deres symptomer skal bemærkes , så godt.
4 .
Saml nasopharyngeal podeprøverne fra de mennesker, der er syge . Disse podninger vil afgøre , om patienterne har enten type A eller type B sæsonbestemt influenza virus . I henhold til OSHA , er disse stammer tilbøjelige til periodiske udbrud og er de typer af virus , at offentligheden og sundhedspersonale er bedst bekendt med. .
5

bekæmpe udbruddet ved at gøre det indlysende : Folk , der er syge bør sendes hjem , og skal blive der i syv dage. Dette er tabelform baseret på den første dag , de begyndte at føle sig syg . Tal med din læge for at se om du har brug for at blive undersøgt .

gode råd og advarsler


 • CDC anbefaler, at " Take 3 " tilgang .
 • 1 . Vaccinere for de sæsonbestemte influenza . H1N1 er en ny og anderledes influenza og kræver sin egen vaccination .
 • 2 . Standse spredningen af bakterier ved at øve ordentlig håndvask teknikker og ved hjælp af alkohol baseret sanitizers . Må ikke hoste i dine hænder , bruge en serviet , så smid vævet ind i skrald . Hoste i skurk af din arm , der undertiden omtales som " vampyr "-teknikken .
 • 3 . Tage antivirale lægemidler , som kan ordineres af din læge ved begyndelsen af influenzasymptomer .
 • CDC også advarer om, at ikke alle mennesker , der har influenza med at komme ned med en feber .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.