hvordan man kan få en sikker ferie indsamling

Du behøver ikke at bekymre sig om om influenza ødelægge dit rejseselskab og du behøver ikke kirurgisk maske eller Hazmat dragter at føle sig trygge enten . Bare vær proaktiv . Hvis du tager et par advarende foranstaltninger til at beskytte dig selv og dine gæster , kan du nyde ferien med venner og familie den måde de er beregnet til at blive nydt

Du skal bruge: .
en sikker og glædelig ferie


1 .
Hvis du ikke føler dig godt i ferien , giver ikke et parti eller deltage i en . Dette er den bedste måde du kan beskytte andre fra at blive syg . Ferie og fester handler om gode følelser , og hvis du er syg , du virkelig kan ikke kysse og kramme de mennesker , du holder af uden fare for deres helbred , så gør alle, du holder af en tjeneste og isolere sig selv .

2 .

Hvis du har besluttet at være vært for en fest , sender ud inviterer med en subtil besked advarer andre med tegn på influenza til at blive hjemme i år . Vær venlig og tilføjer , at hvis du ikke var godt , ville du lavet din egen løfte om at blive hjemme i år også.
3 .
Tænk over hvordan du kan vende forretter og munchies i enkelte portioner . For eksempel , i stedet for store skåle af chips og dip , bruges små plader , sne kegle kopper eller lyseholdere for små portioner af nødder og andre typer af finger fødevarer , så folk ikke rører eller spiser hinandens mad . I stedet for at fade med skiveskåret pålæg og ost , bruge tandstikker med terninger af ost og kød at tilskynde den enkelte portioner . I stedet for strimler af grøntsager til øse op dukkert , fylde selleri stilke eller endivie blade med dips for enkeltpersoner at afhente .
4 .
Glem punch skålen . Det kun opmuntrer folk til at sætte deres brugte kopper tilbage i skålen og del bakterier . Serveres læskedrikke i flasker med sugerør og opfordre gæsterne til at holde styr på deres drinks ved at give part favoriserer gerne farvestrålende nøgleringe . Mange part levering butikker tilbyder vin charme at krog omkring briller og farvede bånd til øl flasker. Gør en meddelelse og bede alle om at holde det samme glas hele partiet .

5 .
Lad hånd sanitizer og væv fremtrædende plads , så det er bekvemt for gæster at bruge nogle , hvis nogen nyser eller hoster . Du ønsker ikke at gøre folk føle sig dårligt , bare forsigtig . Målet er for alle til at nyde ferien under og efter de har deltaget i festen .

gode råd og advarsler


 • Du kan hænge et skilt , der siger " ingen mistelten i år " , eller nogle af disse advarsel .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.