hvordan man kan fryse kroppen efter døden

Som videnskab og teknologi er fortsat at fremme , har mange mennesker sat deres seværdigheder på mulighederne for liv efter døden . I en søgen efter udødelighed eller i det mindste potentiale for at blive sendt tilbage til et levende tilstand efter døden , har det kryogene indefrysningen processer fascineret mange . Ved at indefryse kroppen efter døden , kan mennesker blive opbevaret i en betinget tilstand i årevis . Til sidst dem , der vælger at blive frosset håber, at når videnskaben har skabt en måde at genoplive en død væsen, kan de så blive bragt tilbage til livet . Men bare hvordan man gå om indefrysning et organ efter døden

Du skal bruge: ? .
Steel indefrysning kamre
Flydende nitrogen.


1 .

det kryogene fryse proces kommer med en stejl pris . Faktisk kan det koste dig $ 125,000 til en fuld krop fryse , og få din hjerne frosset vil koste dig $ 58,000 , ifølge satser fra BBC . Den planlagte freezee har til at betale op foran eller har penge afsat på tidspunktet for dødsfaldet .
2 .
Sæt kroppen i et stålrør . Når kroppen er død , og frataget alle personlige ejendele såsom tøj og smykker , er det organ, indsat i et cylinderformet stålkammer . Disse rør er tætte og generelt ligger i et laboratorium .
3 .
Surround stålet kamre huser instanser i en anden afdeling, som er fyldt med flydende nitrogen . Dette kammer holdes på -196 grader celsius .

4 .
Lad flydende kvælstof fryse kroppen . Når kroppen har brugt tilstrækkelig tid i kammeret med flydende kvælstof , vil det være med held fryses og de rådnende rettergang . Da den flydende nitrogen er kraftfuld og fryser kroppens celler , vil de ikke forværres som det er standard tilfældet for et organ efter døden .
5 .
opretholde betingelser i kammeret . Holde kroppen i de nødvendige -196 grad kammer er afgørende at holde kroppen frosset . Én gang i denne tilstand, det kan bevares for næsten uanset hvor længe er ønsket .

gode råd og advarsler • De , der har valgt at blive frosset tror, at når genoplivning er blevet gjort muligt, vil deres kroppe være lige som de forlod dem , intakt og i fuldt funktionsdygtig stand , så længe deres dødsårsag forlod deres kroppe i en tilstand , der er befordrende for genoplivning .
 • Pr. denne gang er der ingen måde at bringe en død krop tilbage til livet , og at det vil være muligt i fremtiden kun er spekulationer. Igen , denne proces er meget dyre og generelt forbeholdt kun nogle få udvalgte , der kan betale for denne proces .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.