hvordan man kan rense peberspray

Ulykker sker , og måske har du haft så uheldig at modtage den ekstreme brændende effekter af peberspray , hvis den nogensinde har misfired , eller rejst langs en brise tilbage i din retning . Denne spray er en effektiv løsning til beskyttelse af dig selv, når du har brug for det , men det er lige så vigtigt at vide, hvordan man dekontaminerer peber ingredienser for at stoppe virkninger, hvis det går et eller andet sted er det ikke meningen at . Brug et par husholdningen , kan du administrere et middel , der hjælper lindre den brændende .

Du skal bruge:
saltvand ( valgfrit )
. Sødmælk .
Spray flaske eller rent håndklæde .
Dawn opvaskemiddel .

Koldt vand .
Gallon beholder .
Skål stor nok til en ansigt ( hvis relevant ) .


1 .

Fjern kontaktlinser ( hvis relevant) og tøj , der er forurenet med peberspray . Blink øjnene, hvis berørt , og hvis det foretrækkes , skal du bruge en saltopløsning at hjælpe vask. Genbrug ikke dine kontaktpersoner , fordi peber olie aldrig kan komme ud .
2 .
Hæld sødmælk i en spray flaske eller nedsænkes et rent håndklæde på mælk før at anvende det til det område , der brænder . Den fede i dette mejeri produkt stopper Pepper's varmekilde-capsaicin-fra at stimulere nerveenderne i huden , som bidrager til at bekæmpe den brænde
3
Kombiner en blanding af 25 . procent Dawn opvaskemiddel med 75 procent koldt vand i en beholder , der besidder mindst en gallon væske . Hvis du er dekontaminerende et ansigt , hæld opløsningen i en skål , der er stor nok til hele ansigtet for at blive oversvømmet .

4 .
Fordyb dit ansigt ( hvis relevant ) i skålen 10 til 15 sekunder . Ellers , hæld blandingen på de berørte kropsdel , og lad det sidde i denne periode , uden at gnide det i. De vaskemiddel i blandingen arbejder på at nedbryde capsaicin 's olier .
5 .

nedsænkes dine hænder eller et rent håndklæde i vaskemiddel blandingen , og når smerten begynder at stilne en smule , let gnide opvaskemiddel blandes ind i det berørte område . Påfør vand og rewash området mellem syv og otte gange for at fortsætte med at reducere brænde . Må ikke være foruroliget , hvis smerte intensiverer under denne proces , fordi hudens kapillærer bliver åbnet for at modtage neutraliserende sæbe agent .
6 .

Opret en ny parti -løsning , hvis det er nødvendigt , for at genopbygge vaskemiddel blanding og /eller at blande et nyt parti , uden at sidesten olierester i det . Burns kan vare mellem 15 og 45 minutter afhængig af hudtype .

gode råd og advarsler


 • aldrig gnide det område , der modtager peberspray , fordi denne handling åbner kapillærer , forstørrer den brændende fornemmelser og giver smerte at rejse til andre dele af kroppen .
 • aldrig anvende en oliebaseret lotion til din hud , fordi det vil medføre, at peber olie til at blive i huden .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.