hvordan man op med at ryge uden en stor vægtforøgelse

Når du hører folk tale om rygestop en af de største grunde folk , især kvinder, siger, at de ikke ønsker at stoppe er på grund af den vægtøgning , der ofte sker efter afslutning . Du kan ryge uden en stor vægtforøgelse , hvis du er villig til at tilføje et par ekstra trin til din stoppe med at ryge regime
1 .
Begynd langsomt at ændre dit helbred vaner , før du afslutter . Reducer dit kalorieindtag og begynde selv en lys øvelse rutine . Gør ikke noget drastisk lige før du afslutter , et par ændringer, som du kan holde til , vil gøre en stor forskel langs din vej til rygestop uden en stor vægtforøgelse .
2 .
Drik masser af isvand , når du holder op med at ryge . Isvand kan ikke kun hjælpe med at lette cravings , men det vil også holde dig fyldigere . Ofte folk vil drikke mere sodavand efter afslutning soda , som vil føre til en stor vægtforøgelse fra den tomme kalorier . I stedet for en sodavand , snup en flavored vand, hvis du har brug for nogle sødme eller tilføje nogle citron .

3 .
Gå en tur for at holde sig væk en stor vægtøgning , når du holder op med at ryge . Ligesom vand gang kan lette cravings . Den øgede vejrtrækning vil hjælpe rense dine lunger og samtidig holde dig aktiv .
4 .
Hold sunde snacks på hånden . Ofte, når rygestop en stor vægtstigning er anlagt på min mellemmåltider og en rygere behov for altid at have noget i munden . Du kan ende op snuppe cookies eller chips , så sørg for at have masser af opskåret frugt og grønt at få fat i , når du har brug for dem .
5 .

Giv dig selv lidt spillerum . Fordelene ved at holde op med at ryge langt opvejer ulemperne ved at få vægt . At komme gennem de første par måneder af din forlade er den vigtigste , og du kan arbejde på din vægt , når du er mere komfortabel med din nye identitet som en ikke-ryger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.