hvordan man vælger en hjemmepleje agentur

Et hjem sundhedspleje agentur er ofte brugt af kære og familiemedlemmer til de ældre eller handicappede . Agenturet lader sundhedspersonale til at besøge hjemmet og tage sig af nødvendige ting , såsom rengøring omkring huset , fodring den enkelte og grooming dem . Da dette er en alvorlig beslutning , bør du ikke haste med at vælge et hjem sundhedspleje agentur
1
. Beslut dig for den type tjenester, patienten har brug for . Dette varierer afhængig af den enkelte , men det kan være nødvendigt for nogen til at rense omkring huset , håndtag grooming eller forberede mad til patienten . Du kan få brug flere tjenester , eller du kan få brug for bare én ting taget hånd om .
to .
Stil spørgsmål om prisen og beslutte , om disse priser passer til dit budget . Medicare eller Medicaid ofte betale for nogle af de tjenester , især dem, der anses medicinsk nødvendige , men du skal nok nødt til at håndtere nogle af de omkostninger selv . Rengøring omkring huset og madlavning generelt ikke er omfattet af private eller den offentlige sygesikring .

3 .
Kontakt patientens læge og udtømning og efterbehandling planner på det lokale hospital . Disse mennesker kan ofte hjælpe ved at anbefale forskellige sundhedssystemer agenturer i dit område . Du kan få brug for at planlægge en aftale , hvor du kan beskrive den nøjagtige brug for hjælp og få hjælp til at finde en passende organ .
4 .
Anmodning referencer fra hver udbyder og snakke direkte med disse henvisninger. Velrenommerede sundhedspleje agenturer har tidligere patienter og familiemedlemmer til disse patienter til rådighed som referencer . Snak med hver en om deres oplevelser , både positive og negative . Med hensyn til deres meninger om , hvad de tror, du skal gøre .
5 .

Vælg et hjem sundhedspleje agentur ved at besøge kontoret og tale med nogle af arbejderne . Det bedste man kan gøre i denne situation , er at tale med de mennesker , der vil være på udkig efter din elskede . Du kan endda spørge om efter en arbejdstager rundt for dagen til , hvordan de interagerer med andre patienter .

gode råd og advarsler


 • Kig efter frivillige programmer i dit samfund , hvis du har et lille budget . Madudbringning bringer mad direkte til hjemmet , mens andre organisationer tilbyder kammeratskab programmer , hvor frivillige sidder med patienterne , læse og tale .
 • Altid få referencer og anbefalinger , før du vælger en sundheds agentur . Du ønsker ikke at sætte din elskede liv i fare .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.