ordentlig pleje for sikkerhedsbriller

Titusindvis af øjenskader opstår hvert år resulterer i en delvis eller totalt tab af synet til offeret . Sikkerhedsbriller er et fælles stykke af personlige værnemidler , der er en del af enhver arbejdsplads sikkerhedsprogram. De vil hjælpe dig med at undgå at blive en del af disse statistikker . Som med ethvert værktøj , kræver de vedligeholdelse for at sikre , at de som udfører hensigten, og sidste i lang tid

Rengøring


Sikkerhedsbriller behov periodisk vedligeholdelse . Daglig inspektion af din sikkerhedsbriller er påkrævet for at sikre, at de ikke er beskidte , støvede eller brudt . Urene eller ridsede briller kan føre til anstrenge øjnene og hovedpine . De fleste arbejdsgivere tilbyder en eller flere muligheder for rengøring sikkerhedsbriller .

individuelt indpakket , fugtet vådservietter er tilgængelige . Der kan være sikkerhedsbriller rengøring stationer på din arbejdsplads , der indeholder en sprayflaske med rengøring løsning og en linsepapir dispenser . Mange linse rensevæsker tilbyder anti-statisk og anti -dug egenskaber så godt. Du kan også rense dem med en ikke-slibende sæbe og vand med en blød , tør klud . Selv en ren bomulds T-shirt vil gøre . Ved rengøring dine sikkerhedsbriller , kun gælder nok pres til at fjerne snavs , støv eller rester . Trykke for hårdt , kan forårsage ridser eller revner i glassene .

Håndtering og opbevaring


Ridser på dit sikkerhedsbriller kan mindske deres effektivitet og forårsage øjenproblemer . Fastholde opmærksomheden på din håndtering og placering af glassene . Undgå skødesløst håndterer dem . I stedet for at placere dem ned på din arbejdsbord , når fjernet , overveje at få en brille tilbageholdelse strop eller kæde .

Det er ikke tilrådeligt at lade din sikkerhedsbriller på dit arbejde bordet , når den ikke er i brug . Må ikke skødesløst kaste dem ind i din værktøjskasse eller handskerummet på bilen . Gemme dem med beskyttelse og på et tørt sted . En monokel sag giver den bedste beskyttelse , når den ikke er i brug . Du kan dog bruge andre smarte og billige måder at opbevare dem sikkert . En ren sok tilbyder beskyttelse mod ridser og støv . Hvis du ikke har noget andet til rådighed , bevarer plasthylster , som de kom , eller brug en sandwich baggie til opbevaring .

erstatning


Hver gang din sikkerhed briller er ridset , knuste eller er påvirket af krakeleringer , de skal udskiftes med et nyt par . Arbejde med beskadigede sikkerhedsbriller kan mindske deres evne til at beskytte dig mod snavs effekt . Ridset eller forrykte lygteglas kan overanstrenge øjnene .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.