øre stik sikkerhed

Ørepropper bør anvendes , når du er i støjende omgivelser . Kraftig støj ikke kun griber ind med din dag , kan det også forårsage høretab . Høretab er en gradvis og kan gå ubemærket hen, så det er vigtigt at tage de nødvendige forholdsregler. Med brug af ørepropper , kan du beskytte din hørelse . Ørepropper , som reducerer støjniveauet i det indre øre , er sikre at bruge , når de anvendes korrekt (Reference 1)

støjpåvirkning


Du bliver udsat for meget støj, hvis du har brug for at tale eller råbe på din arbejdsplads til en anden person til at forstå dig, har du ringer eller andre lyde i ørerne efter at have forladt arbejde eller en støjende omgivelser , eller musik og tale lyder utydeligt til dig efter at have forladt disse miljøer . Du bør bære ørepropper i disse miljøer .

Beskyttelse


Ørepropper giver god beskyttelse for din hørelse , forudsat at der er en god forsegling mellem huden og øret beskytter . For at opretholde beskyttelsen , skal du udskifte din ørepropper , når forseglingen er ikke længere stærk ( reference 1 ) .

Sikkerhed


De fleste ørepropper er sikre at bruge , så længe de holdes rene . Det er sjældent at få en infektion eller skade som følge af brugen af en ren øre stik (Reference 1) .

Typer


udvides skum stik , der er til engangsbrug , er rullet før indsættelse og derefter udvide til at blokere støj . Genanvendelige pre-formede ørepropper kommer i forskellige størrelser og holde støjen og samtidig bevare komforten . Canal hætter ligne ørepropper , men er knyttet til en fleksibel band , der kan bæres om halsen (Reference 2) .

Steder

Nogle eksempler på steder eller aktiviteter, hvor ørepropper skal bæres , er som følger : skydebaner eller jagt , racerløb , fabrikker eller maskinværksteder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.