procedurer for engangshandsker

Engangshandsker bruges til at beskytte mod spredning af bakterier og bakterier fra en person til en anden . Pleje skal tages , når de lægger dem på og tage dem ud for at holde dem så steril som muligt . De bør anvendes, når du kommer i kontakt med patienter og patient udsmid såsom bandager

Før Iført handsker


Før iført latex handsker til at arbejde med en patient , skal du sørge for , at patienten ikke allergisk over for latex . Hvis han er , skal du bruge vinyl handsker . En latex-allergi kan forårsage en anafylaksi reaktion , som kan være livstruende .

Vask dine hænder inden du tager engangshandsker . Vaske dine hænder , før du rører handskerne vil medvirke til at holde eventuelle forureninger fra handsker. Handskerne er brugt til at beskytte både dig og patienten . Vær på vagt over forurene engangshandsker ved at overlade dem i dispenseren , indtil du er klar til at bruge dem . Under handsker ud af dispenseren , og om dem på en skranke , eller sætte dem i lommen på din uniform, vil kun udsætte handsker til udenfor forurener . De har brug for at være så sterilt som muligt .

mens du bærer handsker


Tag engangshandsker på , når de kommer i kontakt med en patient og dennes kropsvæsker . Dette omfatter sved , så ved berøring af en patient , bør handsker på alle tidspunkter. Handsker skal skiftes mellem procedurer med samme patient og naturligvis , når du arbejder med en ny patient . Brug handsker , når du er oprydning bandager , snavsede plader og andre emner , der kan være kommet i kontakt med kropsvæsker .

Hold dine negle korte , skarpe negle kan punktere en engangs handske . Handskerne beskytter ikke mod punkteringer fra skarpe genstande , så må man passe på, når du håndterer kanyler og andre skarpe instrumenter mod en utilsigtet punktur .

Bortskaffelse af Handsker


Bortskaf handsker i den rigtige beholder til medicinsk affald hvis de har nogen kropsvæske forurening . Hvis ikke , kan de bortskaffes ved pakke dem ind i en vandtæt plasticpose . Fjern handskerne ved at trække dem ned fra håndleddet , tage dem ud og ind. Rør ikke ydersiden af handsken med din bare hånd . Vask hænder efter start af hvert par handsker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.