sikkerhedsproblemer for rutschebaner

Det anslås, at 319 millioner mennesker nedladende amerikanske forlystelsesparker hvert år . Fyrre mennesker blev dræbt i rutschebanen uheld fra 1994 til 2004 på grund af fald og sammenstød , eller hjerte- eller intrakraniel hemorrhages

Du skal bruge: .
Stål indefrysning kamre
Flydende nitrogen.

Computer vs Mennesker


Mest rutschebane ulykker sker på grund af edb- fejl , eller upassende eller efterladende opførsel af rytterne og operatører .

Årvågenhed


Den største rutschebane sikkerhedsforanstaltning er opmærksom og på vagt mæcener og operatører, der skal rapportere udstyr funktionsfejl , manipulation eller mistænkelig adfærd af enkeltpersoner.

Ride Operatører


distraheret , keder sig, uhøflig eller vild rutschebane operatører er normalt tegn på manglende opmærksomhed på sikkerhedsspørgsmål og bør indberettes til forlystelsespark ledelsen.

Sikkerhedsinspektioner


Et kritisk aspekt at sikre sikkerheden af et rutschebane er daglig morgen inspektioner af forlystelser af park vedligeholdelse teams, der smøre , reparere og vedligeholde udstyret .

usammenhængende lovgivning

Et kritisk sikkerhedsproblem, er den manglende føderale tilsyn med forlystelsespark sikkerhed , med lokale tilsyn varierer meget mellem stater .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.