standard CPR teknikker

CPR eller genoplivningsudstyr , gives til en person, som har lidt hjertestop , drukning , skader på grund af en ulykke eller for et antal forskellige scenarier . Det meste af tiden , er CPR begrænset til hospitalet , men der er altid en chance for, at du kan løbe ind i en situation, hvor nogen har brug for din hjælp til at overleve . De fleste områder tilbyder gratis CPR uddannelse . Det er en god idé for alle at have denne færdighed

at fastsætte behovet for CPR


Fremgangsmåden for CPR varierer afhængigt af alder og størrelse af offeret , men i alle tilfælde , skal du starte med at fastslå, om personen er lydhør . Ryst forsigtigt person , holde sig for øje , at han kan have et hoved -eller rygskade . Hvis der ikke er noget svar , så ring 911 , eller hvis nogen er med dig , har denne person ringe . Dernæst skal du bestemme, om de er vejrtrækning . Placer den ene hånd på ofrets pande og den anden hånd under hagen . Forsigtigt vip hovedet tilbage . Hold dig ansigt meget tæt på hans mund for at føle , hvis der er nogen vejrtrækning . Hvis offeret ikke trækker vejret, gives to vejrtrækninger , ser for at se om hans bryst stiger . Så tjek hans puls ved at placere tre fingre på halspulsåren . Halspulsåren findes på begge sider af halsen . Hvis du finder de ikke har nogen puls , have nogen ringe 911 . Hvis du er alene , et hurtigt opkald til 911 og begynde CPR .

Steps


Når du begynder CPR , skal du finde det rigtige sted på offerets bryst til at begynde komprimeringer . På voksne og børn ældre end 1 år gamle, er det rigtige sted at gøre det komprimeringer midten af brystbenet , mellem de to brystvorter . Placer hælen af en hånd i dette område , slyngede fingrene , mens vippe hånden op . For et spædbarn . placere to fingre på brystbenet , lige under brystvorten Dybden af kompression er vigtig , især på et barn , hvis knogler er meget svage . For voksne , skal du komprimeringer være 1 ½ til 2 inches dyb . For et barn eller spædbarn , bør komprimeringer være 1 /3 til ½ inches dyb . Kompressionen sats skal være 100 i minuttet .

Brystkompressioner og ventilationsanlæg


Som du udfører hjertemassage på ofret, skal du gøre en kombination af komprimering og ventilation . For en voksen , do 30 kompressioner , derefter flytte op til ofrets mund og vippe hovedet tilbage blidt og give to vejrtrækninger . For spædbørns og børns , do 30 komprimeringer og ét åndedrag . Fortsæt disse trin, indtil offeret begynder at trække vejret eller hjælpen kommer . Redde en persons liv er nok den mest fantastiske følelse en nogensinde vil opleve .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.