CHAMPIX patientinformation

Champix er navnet , at receptpligtig medicin vareniclin sælges under i Det Forenede Kongerige . Læger almindeligvis ordinere Champix at hjælpe patienterne ryge

Funktion


Champix virker ved at blokere den del af din hjerne , der er følsom til nikotin , hvilket lignende effekter på din krop , men i mindre grad . Champix blokerer også de receptorer i hjernen , så hvis du gør ryger , vil nikotin ikke være i stand til at påvirke dig .

Effects


Champix reducerer mængden af trang til nikotin og fjerner nogle af de abstinenser fra nikotin .

Time Frame


Champix bør tages cirka en til to uger før du påtænker at stoppe med at ryge , så stoffet kan ophobes i kroppen, før det bliver tid for dig at holde helt , foreslår NetDoktor . Din læge vil sandsynligvis ordinere den medicin til dig for 12 uger, og derefter forny din recept en tid, hvis du ikke har været i stand til at forlade i løbet af denne tid .

Advarsel


Fordi Champix har potentiale til at gøre dig svimmel eller døsig , bør du ikke køre bil eller betjene tunge maskiner , indtil du ved, hvordan Champix påvirker dig . Hertil kommer , at udvikle nogle patienter selvmordstanker , mens De tager Champix , advarer NetDoktor .

Overvejelser

Hvis du er gravid eller under 18 år , er det ikke sikkert for dig at tage Champix . Dem med en historie om nyresygdom , epilepsi , depression , skizofreni , bipolar lidelse eller enhver anden form for psykisk sygdom kan muligvis ikke tage Champix på grund af dets bivirkninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.