Forskellen mellem hospice & palliativ pleje

Hospice og palliativ pleje både tilbyder medfølende omsorg til patienter med alvorlige sygdomme , men de er ikke indbyrdes udskiftelige . Palliativ er altid et element af hospice pleje , men palliativ pleje er også en separat specialitet

Definitioner


Palliativ pleje fokuserer på at lindre symptomer forbundet med patientens tilstand , for eksempel smerter , kvalme og forstoppelse . Hospice har en holistisk tilgang og løser patientens fysiske , følelsesmæssige og åndelige behov .

Timing


Hospice er forbeholdt uhelbredeligt syge patienter , når behandlingen ikke længere er helbredende . Patienterne kan modtage palliativ pleje , mens de fortsætter med at gennemgå aktiv behandling for deres tilstand .

Behandling


Når du er i hospice , patienterne får medicin for at lindre smerter og andre symptomer , men de modtager ikke behandling for deres tilstand . Patienterne kan fortsætte med at modtage regelmæssig behandling , mens de fik palliativ pleje .

Prognose


Patienter træder hospice , når de har en forventet levetid på 6 måneder eller derunder . Patienter med alvorlige sygdomme kan modtage palliativ pleje til enhver tid , uanset deres prognose , ifølge American Cancer Society .

følelsesmæssig omsorg

Palliativ pleje fokuserer på at gøre patienten behagelig . Hospice, som en del af behandle hele patienten , giver også mental sundhed og åndelig vejledning . Hospice tilbyder også rådgivning og erstatning for tab for familiemedlemmer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.