Stormen vandbehandlingsanlæg

Installation af en ordentlig storm vandbehandling er et af de vigtige foranstaltninger virksomheder, enkeltpersoner og byer kan tage for at forbedre kvaliteten af de offentlige og private vandløb. Behandling systemer kan betyde hjælp af miljøvenlige materialer eller biologiske systemer . Kontrollerende storm vandafstrømning fra hjem er næsten umuligt at regulere og kræver due diligence af de enkelte

Fordele


En storm vandbehandlingsanlæg forhindrer source- punkt kemikalier og sediment anvendes inden for byggeri og industri fra udvaskning til overfladevand . Diffuse forurening er vanskeligt at overvåge , fordi den kommer fra mange kilder, kan så kun et filtersystem , der er let at afbøde ikke-punktkilder regnvand . Et eksempel på ikke-punktkildeforurening er græsplæne kemikalier . Når det regner , kemikalier fra flere græsplæner , ikke bare én , der spredes til storm afløbssystemer. Samlet set storm vandbehandlingsanlæg give byerne til at forbedre vandskel og forebygge eller mindske virkningerne af afstrømningen forurening , i stedet for at forsøge at genvinde forringet jord og naturressourcer .

Typer


Behandling systemer til regnvand kommer i strukturelle og non- strukturelle sorter efter byen Austin , Texas . Strukturelle sorter omfatter menneskeskabte objekter eller fysiske filtre . Et eksempel på en menneskeskabt filter er porøst fortovet . En naturlig behandling kan omfatte bio-filtrering , som bruger et lag af organisk materiale til at ændre giftstoffer såsom ammoniak i nitrat . Ikke-strukturelle systemer uddanne befolkningen af regnvand effekter og regnvand ledelse.

Funktion


Storm vandbehandlingsanlæg til formål at begrænse mængden og virkningerne af forurenet afstrømning vand, der flyder i vand kilder, såsom søer og grundvandsmagasiner eller kontaminerende landområder downstream , ifølge byen Austin 's Watershed Protection projekt . Privat behandling sædvanligvis kun omfatte fysiske udstyr eller processer , men de offentlige systemer også offentliggøre retningslinjer for jord udviklere og industrien til at tilslutte sig om vandkvalitet standarder og tekniske oplysninger.

forordning


The National forureningsstoffer Decharge Elimination System , en tilladelse system, der administreres af Miljøstyrelsen , regulerer storm vandafstrømning fra kommunale rensningsanlæg og industrien . Selv om NPDES er en forbundsstat program , er de fleste stater tilladelse til at regulere deres egen regnvand systemer til behandling , hvis deres standarder er så strenge som EPA vandkvalitet regler . EPA direkte fører tilsyn med storm vandbehandling i Massachusetts , New Hampshire , New Mexico , og alle områder og stammelandene . Diffuse forureningskilder er generelt ikke reguleret .

Forebyggelse /Solution

Det EPA anbefaler , at industrier gælder for regnvand tilladelser og følge deres retningslinjer for forebyggelse af storm vandforurening . Storm vandbehandling systemer er aldrig perfekt , og altid har nogle kapacitet grænser . Boligejere kan forhindre overusing en storm vandbehandlingsanlæg ved at skifte til grønne alternativer . I stedet for plantning græs , der skal kemisk græsplæne vedligeholdelse, drift områdets naturlige vegetation . Start en kompost til at disponere over mad-og haveaffald og brug i stedet for kunstgødning på din have . Brug porøs beton når det er muligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.