Sun & skin sikkerhed

Søn sikkerhed og hud sikkerhed går hånd i hånd . Huden er et organ , der er mest udsat for sol og modtager mest skade fra det i løbet af en persons levetid . Af denne grund , skal der træffes foranstaltninger til at beskytte huden mod de skadelige virkninger af solens

søn Fakta


Ifølge Medline Plus , solens ultraviolette ( UV ) stråler er potentielt skadeligt for huden , uanset årstid eller temperatur .

betingelser


Overeksponering solen kan forårsage hudkræft , solskoldning , sol pletter , og for tidlig rynker . Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) , hudkræft er den mest almindelige form for kræft i USA .

Behandlinger


Moderat solskader såsom mindre solskoldning kræver midler til at lette smerter, som f. eks aloe vera gel , cool komprimerer , og brugen af smertestillende midler. Avanceret solskader kræver lægehjælp , som med tilfældet i anden og tredje grad solforbrændinger og hudkræft .

Forebyggelse


Brug en bredspektret solcreme , der blokerer UV -stråler . Iført lyse tøj og bredskygget hat , og begrænsning af solen mellem 10 a. m og 4 pm sommertidsskift , er anbefalet af CDC .

Advarsler

Huden er i øget risiko ved brug af visse lægemidler og hudplejeprodukter , såsom anti -aging produkter . Læs emballage etiketter af alle hudplejeprodukter og receptpligtig medicin for nogen form for bivirkninger på sol sensitivitet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.