der kan udfylde en ansøgning om Medicaid ?

Medicaid er et føderalt finansieret program , der drives af enkelte stater. Medicaid giver sygesikring til personer med handicap , personer over 65 år , lav indkomst enkeltpersoner og familier, der har få eller ingen aktiver

Medicinsk Berettigelsen


Medicaid var designet til at give sygesikring for personer , der er handicappede , blinde , ældre personer eller gravid , men hver stat har sit eget sæt af krav om støtteberettigelse og de tjenester, såfremt der .

økonomiske betingelser for retshjælp


Din aktiver og ressourcer , såsom opsparingskonti , og andre genstande , der er af værdi , anses , når det bestemmes , om du er berettiget til Medicaid . Den finansielle tærskel for støtteberettigelse er forskellig fra stat til stat .

Sådan Medicaid Works


Medicaid sender betalinger direkte til din behandlere , så du ikke behøver at indgive krav . Dækning af medicinske procedurer og nødvendige medicinske udstyr varierer fra stat til stat .

Sådan henvende sig personligt


Du kan finde din lokale Medicaid kontor gennem de blå sider i din telefonbog . Når du går til din udnævnelse , medbringe legitimation , dokumentation for ophold , et bevis for indkomst , bevis for aktiver og alle dine medicinske regninger .

Hvordan til at ansøge online

Du kan også søge om Medicaid online på http://medicaidusa. com/. Opret en konto og få adgang til Medicaid formularen i brug i din tilstand .

Hvis din ansøgning , er Afvist

Hvis din ansøgning er afvist , skrive et brev til Medicaid Bureau of Appeals i din tilstand . Spørg din læge til at skrive en erklæring til støtte for din appel , og indsende disse dokumenter i henhold til appel kravene i din tilstand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.